Veteriner ne ilaç verdi?arkadaslar merhaba kusumun nefes alıp verişi degişti kuyrugu inip çıkıyor hapşırmaya başladı veterinerin verdigi ilaç bişeye yaramadı
bu benim kuşum Ekli dosyayı görüntüle 47028
hipradoxi s kdar etkili bi ilaç dedi ama ne oldugunu bilmiyorum yarın net olarak ögrenip hemen döneyim sizeVeteriner ne ilaç verdi?
Enrofloksasin ve vit b vermişVeteriner ne ilaç verdi?
Doksisiklin etken maddeli ilaç kullanınınız monodoks alabilirsiniz yada tavilin alıp kullanabilirsinizEnrofloksasin ve vit b vermiş
nerden bulabilirim bu ilaçları pekiDoksisiklin etken maddeli ilaç kullanınınız monodoks alabilirsiniz yada tavilin alıp kullanabilirsiniz
bişey daha sorabilirmiyim soguk algınlıgı olabilirmi peki bu kus sanırım aynı belirtileri göstereniliyormus ayırt nasıl edicegimDoksisiklin etken maddeli ilaç kullanınınız monodoks alabilirsiniz yada tavilin alıp kullanabilirsiniz
Monodoks eczaneden, tavilin veteriner yada hayvansal ilaç satan yerlerden alabilirsiz.nerden bulabilirim bu ilaçları peki
bişey daha sorabilirmiyim soguk algınlıgı olabilirmi peki bu kus sanırım aynı belirtileri göstereniliyormus ayırt nasıl edicegim
Nasıl kullanacagım peki bunlarıMonodoks eczaneden, tavilin veteriner yada hayvansal ilaç satan yerlerden alabilirsiz.
Kuşta solunum sıkıntısı mevcut soğuk algınlığı belirtileri ile farklı.
Nasıl kullanacagım peki bunları
Doksimis ve b vitamini buldumHangisini alırsanız söyleyin ona göre tedaviyi söyleyelim
Doksimisi tam dolu suluğa 5,6 damla ekleyin. 5 gün boyunca uygulayın. İlaçlı su hergün değiştirilecek.Doksimis ve b vitamini buldum