Muhabbet kuşumu veterinere götürdüğümde hastalığının ishal olduğu söyledi kafası ve kanadı tik şeklinde atmaya başladı nedeni ne olabilir acaba bilgisi olan yazabilir mi?
Evet veteriner ilaç verdi onu kullanıyorum ben acaba sallabaş denilen hastalık mı oldu diye korkuyorum açıkçası.Rahatsız olduğu için yapıyordur ishal için ilaç kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız ishal durumu kesildikten sonra durumunu güncelleyin bakalım.
Sallabaş hastalığında kuşun genel olarak kafası 180 derece döner dengesini kaybeder çoğu zaman uçamaz yada çarpar. Sallabaş olduğunu sanmıyorum.Evet veteriner ilaç verdi onu kullanıyorum ben acaba sallabaş denilen hastalık mı oldu diye korkuyorum açıkçası.
Kuşun videosunu atarmısınız.
Veteriner ishal için ilaç verdimi şuan salmonelladan şüphelenmiyorum. Ama kuşu gözlemleyin
Vitamin ve antibiyotik verdi. Neyden kaynaklanıyor olabilir, ayağınıda açıp kapamaya başladı psikolojik olabilir mi ?Veteriner ishal için ilaç verdimi şuan salmonelladan şüphelenmiyorum. Ama kuşu gözlemleyin
Antibiyotiğin etken maddesi ne? Ya da ismi.Vitamin ve antibiyotik verdi. Neyden kaynaklanıyor olabilir, ayağınıda açıp kapamaya başladı psikolojik olabilir mi ?
Şırıngayla verdiği için bilmiyorum malesef.Antibiyotiğin etken maddesi ne? Ya da ismi.
Antibiyotiğin etken maddesi ne? Ya da ismi.
Ama kullanmaya başlamadan önce başladı.Şırıngayla verdiği için bilmiyorum malesef.
Tamam o zamanAma kullanmaya başlamadan önce başladı.