bbbuketttsss
Yeni Üye
Muhabbet kuşum bilgisayarımın üzerine resimde görüldüğü gibi yatıyor. Kuşların bu şekilde uyuması normal midir bir rahatsızlığı olabilir mi?
Evet normalde tüneğinin üzerinde uyuyor, bazen tek ayak üzerinde. Normalde hareketli, enerjik bir kuş sürekli öter. Ötmediği zamanlarda da uyuyor genelde. İlk defa bu şekilde yattı.Kafesteyken gün içinde uyuyor mu ?
Kafes tabanına tuvalet kağıdı veya kağıt havlu koyun dışkı yapsın onları net şekilde çekip atmanız daha iyi olurEvet normalde tüneğinin üzerinde uyuyor, bazen tek ayak üzerinde. Normalde hareketli, enerjik bir kuş sürekli öter. Ötmediği zamanlarda da uyuyor genelde. İlk defa bu şekilde yattı.
Dışkı yeşil tonunda ise bir sorun yok gibi daha çok yapsın bakalımEkli dosyayı görüntüle 46862
Dışkısı bu şekilde. Hep aynı ayak değil sanırım. Ama son günlerde ayaklarını çekip sallıyor.
Öyle olsa uyumaz öter kur yapardı , tüyden çıkmış yeni tüyleri geliyor görünüşten sadece bu anlaşılıyorSanırım kızgınlık döneminde bu yüzden olabilir mi
Muhabbet kuşum bilgisayarımın üzerine resimde görüldüğü gibi yatıyor. Kuşların bu şekilde uyuması normal midir bir rahatsızlığı olabilir mi? Ekli dosyayı görüntüle 46859
Elma sirkesi vitamin ihtiyacını karşılamaz, yanlış bilgi vermeyelim...Evde 3 tane muhabbet kuşum var. Önce birisi klima ve kapı üstünde böyle yatmaya başladı. Diğer ikisi onun rahatlığını görünce aynı şekilde uyumaya başladı. Diğer 2 kuşum da benimle çok samimiler ve sürekli bilgisayar başında çalıştığımdan aynı durumu ben de yaşıyorum. O yüzden gelip kendileriyle ilgilenmem için özellikle bilgisayara yatıp ilgilenmemi bekliyorlar. Vitamin desteği gibi yapay ürünleri kullanmanızı önermem. Ama destek takviyesi isterseniz veterinerimizin de önerdiği gibi haftada bir, suluğuna bir damla kadar elma sirkesi katabilirsiniz. Suyu kokladığınızda keskin olmamalı koku.
Elma sirkesi vitamin ihtiyacını karşılamaz, yanlış bilgi vermeyelim...
Kuşlar doğada olduğu gibi ev ortamında yeterli vitamin ihtiyaçlarını karşılayamadığı için vitamin takviyesi şarttır.
Haftada 1 multivitamin takviyesi yapabilirsiniz, marulu çok vermeyin ishal yapabilir. Onun dışında verilebilecek meyve ve sebzeleri araştırıp az miktarlarda verebilirsiniz.Elma sirkesini arada banyo suyuna 1 2 damla katıyorum. Onun dışında multivitamin var onu veriyorum arada. Erik, marul çok seviyor, sık sık yiyor bunlar vitamin ihtiyacını karşılar mı?
Vitamin ihtiyacı için değil destek için söylemiştim. Bağışıklık sistemleri için iyi geliyor.Elma sirkesi vitamin ihtiyacını karşılamaz, yanlış bilgi vermeyelim...
Kuşlar doğada olduğu gibi ev ortamında yeterli vitamin ihtiyaçlarını karşılayamadığı için vitamin takviyesi şarttır.
Evde 3 tane muhabbet kuşum var. Önce birisi klima ve kapı üstünde böyle yatmaya başladı. Diğer ikisi onun rahatlığını görünce aynı şekilde uyumaya başladı. Diğer 2 kuşum da benimle çok samimiler ve sürekli bilgisayar başında çalıştığımdan aynı durumu ben de yaşıyorum. O yüzden gelip kendileriyle ilgilenmem için özellikle bilgisayara yatıp ilgilenmemi bekliyorlar. Vitamin desteği gibi yapay ürünleri kullanmanızı önermem. Ama destek takviyesi isterseniz veterinerimizin de önerdiği gibi haftada bir, suluğuna bir damla kadar elma sirkesi katabilirsiniz. Suyu kokladığınızda keskin olmamalı koku.
Ekli dosyayı görüntüle 46862
Dışkısı bu şekilde. Hep aynı ayak değil sanırım. Ama son günlerde ayaklarını çekip sallıyor.
Elma sirkesi vitamin ihtiyacını karşılamaz, yanlış bilgi vermeyelim...