Muhabbet kuşum ishal kabarık ve kaşındıkça kepek döküyor son günlerde sürekli ayaklarına bakıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan semiya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam şimdi yazınısıı okudum toprağa ekmek vs gibi işlemler yapmayacağım değil mi
Şart değil o opsiyonel. Sadece bir süre suda bekletip bir süre de nemli bekletip vereceksiniz bu kadar. Fizlizlenmesine gerek yok. Tomurcuklanmasına bile gerek yok. Dediğim sürelere uyun yeter.

selçuk hocam muhabbet kuşum dün sabahtan beri su tüketmedi suluğunu yıkadım saka su koyuyordum pınar koydum oda olmadı geri saka su koydum sulugu iyice yıkayıp sabahtan beri bi gram eksilmedi iki gündür nerdeyse hiç su tüketmedi normal mi

selçuk hocam muhabbet kuşum dün sabahtan beri su tüketmedi suluğunu yıkadım saka su koyuyordum pınar koydum oda olmadı geri saka su koydum sulugu iyice yıkayıp sabahtan beri bi gram eksilmedi iki gündür nerdeyse hiç su tüketmedi normal mi
Yem yiyorsa su tüketmek zorunda su içmeden yem de yiyemez çünkü. Havalar serinlediği için az su tüketirler ama mutlaka tüketiyordur. Yoksa susuzluktan ölmese açlıktan ölür. Sindirim sistemleri memelilerinki gibi değil. Su içmeden yem de yiyemezler. Susuz yem yemek sindirim yolunu tıkar çünkü.

Yem yiyor suluğuna işaret koydum eksilmeyi takip etmek için aynı yerinde duruyor hep koyuyorum işareti her gün takip ediyorum bugün hiç eksilmedi dün gece de yatmadan değiştirdim işaret koydum sabah aynı duruyordu bir buçuk gündür eksilme olmadı hala olmamışsa damlatayım mı ağız kenarına bi kaç damla

Yem yiyor suluğuna işaret koydum eksilmeyi takip etmek için aynı yerinde duruyor hep koyuyorum işareti her gün takip ediyorum bugün hiç eksilmedi dün gece de yatmadan değiştirdim işaret koydum sabah aynı duruyordu bir buçuk gündür eksilme olmadı hala olmamışsa damlatayım mı ağız kenarına bi kaç damla
Ağzına birkaç damla su damlatın

https://hizliresim.com/hzxgsv5
Merhabalar hocalarım az su tüketimine rağmen böyle sulu dışkılama yapıyor https://streamable.com/ngzvl4 dün gece böyle öğürme hareketi yapıyordu kursak mantarını atlatamamış olma ihtimali olabilir mi 14 gün triflucan kullanmıştık bir ay olmuştur kullanalı sonrasında sedochol powercoll prozim vitamin devam ettik su tüketimi nerdeyse hiç yok o yüzden bir haftadır vitaminli su yerine temiz su koyuyorum içsin diye https://hizliresim.com/mjiykxg dün geceden beri içtiği kısım su çok az azalmış ama dışkılar sulu
Genel durumu iyi oyun oynuyor libidosu devam konuşuyo vs

Son düzenleme:
Günde 2-3 ml su tüketirler zaten az içerler. Gözle farkedeceğiniz eksilme olmaz kolay kolay. Su içmese yem de yiyemez. Mutlaka içiyordur. Takviyeleri kafanıza göre kesmeyin. Takviyelere devam edip su tüketimine takılmayın. Ayrıca kuş kilosundan bir gıdım eksiltmemiş gibi duruyor. Uçmaya teşvik edin sık sık.
Gaga açma hareketini sık sık yapmıyorsa önemsemeyin arada yaparlar.
Dışkılar için denflor alın yarım suluğa bir paketin 1/4'ü civarında katarak verin 10 gün kadar her gün verin. Prozimle birlikte ondan sonra tekrar dışkı paylaşın.

O zaman benim kuş çok içiyordu gözle farkediyordum ben baya eksilirdi normalde
Kilosu 44 gram çok kilolu değil kabarık duruyor genel de hocam ondan kilolu gibi çıkıyo evin derecesi 22 23 derece üşüyor mu anlamadım
Denflor u nerden temin edebilirim eczaneden mi

O zaman benim kuş çok içiyordu gözle farkediyordum ben baya eksilirdi normalde
Kilosu 44 gram çok kilolu değil kabarık duruyor genel de hocam ondan kilolu gibi çıkıyo evin derecesi 22 23 derece üşüyor mu anlamadım
Denflor u nerden temin edebilirim eczaneden mi
İnternette de var eczanede de bulursunuz. İnternette daha ucuz ama.
Üşümez üşümeyle alakalı değil. Yaz aylarıyla şuanki su tüketimini katşılaştırmayın. Ayrıca mantafkem de çok su içerler.

Geri