jiyanakikol
Yeni Üye
Diskilarinda ishallik yok , kuru ve daire daire.Tüyleri gayet sağlıklı görünüyor dışkılarının fotoğrafını da eklerseniz daha emin olabilirim iyi günler
Bu arada kusumun kafesinde pas var ama o paslari yemiuor sikinti olur mu?Tüyleri gayet sağlıklı görünüyor dışkılarının fotoğrafını da eklerseniz daha emin olabilirim iyi günler
Evet kirli kafesler çoğu hastalığın kaynağıdır ve acil hastalıkları tetikler bu yüzden size tavsiyem yeni ve temiz bir kafes almanızBu arada kusumun kafesinde pas var ama o paslari yemiuor sikinti olur mu?
Bu iyi bir şey kuşunuz gayet sağlıklı, kuşunuz tüy dökümündeyken tüy takviyesi çok önemlidir suyuna vitaminin değerine bağlı olarak 5-10 damla arası vitamin eklemenizi tavsiye ederimDiskilarinda ishallik yok , kuru ve daire daire.
Peki bana paslanmaz bir kafes onerir misiniz?Asiri buyuk olmasin ortalama bir boy Olsun lutfen .Evet kirli kafesler çoğu hastalığın kaynağıdır ve acil hastalıkları tetikler bu yüzden size tavsiyem yeni ve temiz bir kafes almanız
Vitamin ara sira koyuyorum onun yerine sebze ve yumurtadan olusan mama veriyorum.Bu iyi bir şey kuşunuz gayet sağlıklı, kuşunuz tüy dökümündeyken tüy takviyesi çok önemlidir suyuna vitaminin değerine bağlı olarak 5-10 damla arası vitamin eklemenizi tavsiye ederim
Bakır kuş kafesleri çoğu petshop ta bulabilirsiniz istediğiniz boyuttaPeki bana paslanmaz bir kafes onerir misiniz?Asiri buyuk olmasin ortalama bir boy Olsun lutfen .
Bakır yerine pirinç nasıl olur ya da ahşap bir kafes yaptırmak istesem ne kadar ücret tuttar?Bakır kuş kafesleri çoğu petshop ta bulabilirsiniz istediğiniz boyutta
Evde ki sebze ve meyvelerden vermeden önce araştırmanızı öneririm çoğu iyi gelse de bazıları ciddi hastalıklara sebep olabilirVitamin ara sira koyuyorum onun yerine sebze ve yumurtadan olusan mama veriyorum.
Sadece havuc , marul , cok cok az salatalik ve maydanoz veriyorum.Evde ki sebze ve meyvelerden vermeden önce araştırmanızı öneririm çoğu iyi gelse de bazıları ciddi hastalıklara sebep olabilir
Eğer uygun fiyat arıyorsanız ahşap bambu öneririm fiyat aralığı 500-1500 arası fakat sağlam ve uzun süreli kullanım istiyoriseniz ahşap 700-3000 arası tutarBakır yerine pirinç nasıl olur ya da ahşap bir kafes yaptırmak istesem ne kadar ücret tuttar?
Onun disinda paslanmaz pirinc kafes oneriniz var mi?Ayrica bir petshopa gidince adamin bana paslanmaz kafesi verip vermesigini nasil anlarim?Eğer uygun fiyat arıyorsanız ahşap bambu öneririm fiyat aralığı 500-1500 arası fakat sağlam ve uzun süreli kullanım istiyoriseniz ahşap 700-3000 arası tutar
Pirinç te iyi bir seçim fiyat aralığı 600-2000 tercih size kalmışBakır yerine pirinç nasıl olur ya da ahşap bir kafes yaptırmak istesem ne kadar ücret tuttar?
Pirinç te iyi bir seçim fiyat aralığı 600-2000 tercih size kalmış
Onun disinda paslanmaz pirinc kafes oneriniz var mi?Ayrica bir petshopa gidince adamin bana paslanmaz kafesi verip vermesigini nasil anlarim?
Ürün etiketlerini kontrol edin ben kuşlarım için pirinç kafes kullanıyorum ve aldığımız yerin İnternet hesabı vardı biraz ondan dolayı güvenimiz var Dı sizde İnternet hesabı olan bir yer bulursanız iyi olur yaşadığınız şehri öğrenebilir miyimOnun disinda paslanmaz pirinc kafes oneriniz var mi?Ayrica bir petshopa gidince adamin bana paslanmaz kafesi verip vermesigini nasil anlarim?
Adanada yasiyorum.Ürün etiketlerini kontrol edin ben kuşlarım için pirinç kafes kullanıyorum ve aldığımız yerin İnternet hesabı vardı biraz ondan dolayı güvenimiz var Dı sizde İnternet hesabı olan bir yer bulursanız iyi olur yaşadığınız şehri öğrenebilir miyim
Umut petshop Kuş evi vefa cad.109 no gitmenizi öneririm iyi günlerAdanada yasiyorum.