Muhabbet kuşum 2 gündür aşırı keyifsiz sürekli uyukluyor. Yemini yiyor fakat az, dışkısı normal ama sürekli uyuyup tüylerini kabartması beni tedirgin etti. Lütfen yardım eder misiniz? (Çok yeşil olan dışkıyı ben ezdim)
Bi aşırı sulu su gibi yapıyor bi normal yapıyor ben de anlamadım ne yapacağımı. Kafesten çıkıp oynuyor arada oyuncağıyla ama dışkılarının son 3ü sadece su gibi beyaz kısmı var. Ishal olsa sürekli su içer diye düşünüyorum ama suyu o kadar içmiyor. Yem yedirdim az önce kendisi az yiyor da. Peki son bir soru daha soracağım. Multivitamin ve B vitaminini aynı anda suluğuna koyabilir miyim sıkıntı olur mu? Şu an sadece B vitamini kullanıyorum ama diğer vitaminlere de ihtiyacı var gibi.Kuşun dışkısının yapıştığına eminmisiniz ? Yapışsa kabızlık olur. Fakat dışkılar kabız dışkısı değil. Herhangi bir sorun yok multivitamin le destekleyin kuşu..
Bence dönüşümlü verin bir ondan bir ondan. Aynanda ikisi karışmasın şahsi fikrim. Ya da iyi bir multivitamin verirseniz içeriğinde zaten B vitamini de vardır.Bi aşırı sulu su gibi yapıyor bi normal yapıyor ben de anlamadım ne yapacağımı. Kafesten çıkıp oynuyor arada oyuncağıyla ama dışkılarının son 3ü sadece su gibi beyaz kısmı var. Ishal olsa sürekli su içer diye düşünüyorum ama suyu o kadar içmiyor. Yem yedirdim az önce kendisi az yiyor da. Peki son bir soru daha soracağım. Multivitamin ve B vitaminini aynı anda suluğuna koyabilir miyim sıkıntı olur mu? Şu an sadece B vitamini kullanıyorum ama diğer vitaminlere de ihtiyacı var gibi.
yulaflar petshoplarda 5 tlye satar açık yerlerden almanı önermem paket halinde alÇok teşekkür ederim herkese. Bundan sonra iyileşmesini bekleyeceğim ve yarın hemen yulaf alacağım. Darı ve haşlanmış patates veriyordum ishali kessin diye ama işe yaramıyor. Yulaf B vitamini de olduğu için daha iyi bir seçenek olacak gibi yarın hemen deneyeceğim.
Açık kullanmıyorum, bir önceki kuşumu açık yemden dolayı kaybettim hiçbir şeyini açık almıyorum artık.yulaflar petshoplarda 5 tlye satar açık yerlerden almanı önermem paket halinde al
benim kuşum Minik görebiliceğin en hayat dolu kuşlardandır ama tüye girince taş gibi oluyor enerjisi kalmıyor iki gözümün çiceğininAçık kullanmıyorum, bir önceki kuşumu açık yemden dolayı kaybettim hiçbir şeyini açık almıyorum artık.sabah petshoptan alacağım. Teşekkür ederim tekrar herkese. Bugün daha iyiydi oyuncağıyla bile oynadı. Yine uyudu ama ilk günkü kadar çok değil
![]()
Umarım benimki de bir an önce atlatır gelişmeleri yine buradan yazarım, o kadar yardım ettiniz haberiniz olsun isterimbenim kuşum Minik görebiliceğin en hayat dolu kuşlardandır ama tüye girince taş gibi oluyor enerjisi kalmıyor iki gözümün çiceğinin
Lütfen sürekli olarak haber verin bizde merak ediyoruz kuşların halleriniUmarım benimki de bir an önce atlatır gelişmeleri yine buradan yazarım, o kadar yardım ettiniz haberiniz olsun isterim![]()
Dün çok daha iyiydi biraz daha hareketliydi, dışkısını yine bazen sadece su yaptı ama şu an normal. Bazen sadece su yapıyor ama sonra düzeliyor. Yem yemeyi 2 gün önce tamamen bırakmıştı elimle yediriyodum. Dün elimle verdiğimi kabul etmeyip kendi yemlikten yedi yani bu da iyiye işaret diye düşünüyorum. Yulafını yiyor vitaminli suyunu veriyorum. Arada bir esniyormuş gibi gagasını açıyor ama ben esniyor diye düşünüyorum umarım öyledirLütfen sürekli olarak haber verin bizde merak ediyoruz kuşların hallerini