muhabbet kuşumun kaka ve tüy sorunlari

bir de bu aldiklarimi buzdolabinda mi saklamam gerekiyor acaba.
kanatlioil in sahibine sordum iyi olur dedi

Alıştırmaktan başka çare yok. Korkması ilginç ilk kez karşılaşıyorum bu durumla.dal darıyla olacak iş değil. Dozu ayarlayamayız. Vermeden önce 5 saat susuz bırakın ve 5 saat sonunda suluğu ilaçlı hazırlayıp verin içsin. İlk suyu sasece probiyotikli hazırlayın 2 gün sonra vitabol de eklersiniz.
Bu yöntemle ilacı da taze içmiş olur. Ayrıca soğuk su kullanmanız daha iyi olur. Hem onu serinletir hem ilacın etkisinin azalması gecikir.

Koyu renkli suluk alabilirsiniz. Ayrıca gece yatacağı zaman suluğu kafesten alın,sabah saat 7-8 gibi suluğa takviyeli suyu hazırlayıp kafese takın. Susadığı için içmemezlik yapacağını düşünmüyorum. Acıkan ve susayan kuşun seçme durumu olmaz.

arkadaslar gunduz cocuk kafeste durmuyor yatmak icin giriyor kafese. simdi vitamini hazirlayip koysam sulugunu sabah temiz su icse nasil olur

Neden temiz su vermeye bu kadar heveslisiniz ki. Dışarıda suya ulaşamasa susadığında kafese girip içecektir.

hevesli olmakla ne alakasi var kardeşim ben tamamen farkli bi seyden bahsediyorum. gunduz degil gece giriyor kafese ve gece koysam ilacli suyu da gece icse olur mu diyorum ne var bunda? gunlerce ilacli su icmeyecek heralde bi gun illa temiz su icecek dimi ne meraklisiniz insan terslemeye

hevesli olmakla ne alakasi var kardeşim ben tamamen farkli bi seyden bahsediyorum. gunduz degil gece giriyor kafese ve gece koysam ilacli suyu da gece icse olur mu diyorum ne var bunda? gunlerce ilacli su icmeyecek heralde bi gun illa temiz su icecek dimi ne meraklisiniz insan terslemeye
Ben sizi terslemedim ki neden bu kadar alıngan davrandınız. Sadece sürekli takviye katılmış su içmesi gerektiğini söyledim. Bunda alınacak bir şey yokki. Gün boyu dışarıda su içtiğine göre dışarıda temiz suya ulaşamasın gerekirse suluğundan takviyeli su içirirsiniz bu kadar basit. Hatta evde olmasanız bile kafese girip içecektir merak etmeyin susuz kalacak değil.

Susadığı zaman su arar. Kuşların doğasında var zaten bu. Kuşunuzun doğasını tanıyınız.
Kafesine gece giriyor olsa bile kuş dışarıdayken suluğunu siz kuşunuzun yanına getirebilirsiniz susadıysa içer.

arkadaslar tamam. kuşumun dogasini az bucuk taniyorum ama karakterini de biliyorum belli aliskanliklarin disina cikmayan bir kuş o yuzden gece icse sorun olur mu diye sordum ay bi kavga etmedigimiz kaldi. biz burda tartısirken zaman su gibi akiyor, lütfen bir Allahin kulu prozim ve vitabolu nasil ve ne sıklıkla kullanacagimi yazabilir mi hemen baslamaliyim

Kanatlı oil prozim plus 50 ml içme suyuna 5 damla katılır. Haftada 2 kez verebilirsiniz.

Vitabol haftada 1 verin. 50 ml içme suyuna 1 damla.

Farklı günlerde verebilirsiniz. Araya 1 gün boşluk koyarak. Sabahtan suyuna hazırlayıp gece yatacağı vakte kadar sulukta durabilir 1 gün en fazla. Suluk her gün duru su ile yıkanmalı. İçme suyu kullanılmalı her daim. Çeşme suyu asla verilmemeli.

Powerchol haftada 2 kez verebilirsiniz. 50 ml içme suyuna 10 damla eklenir.

Pzt vitabol,
Salı boş,
Çarşamba powerchol,
Perşembe prozim,
Cuma boş,
Cumartesi powerchol,
Pazar prozim

25 ml içme suyuna da hazırlayabilirsiniz ölçüleri yarıya bölerek. Zaten 50 ml su içmezler. Vitabolu 50 ml suya hazırlarsınız sadece

size ve selcuk beye cok tesekkur ederim tekrardan. her ne kadar yanlis anlasilmalar olsa da, oglum benim en degerlim kaygiliyim sert çıkışmış olabilirim :(

Geri