Selçuk YÜKSEL Onursal Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 13,281 Tepkime puanı 3,822 Dün 20:46 da #61 Probiyotik kullanın ek olarak suyuna. Su günde 2 kez taze hazırlanmalı.
bilgejameson Meraklı Üye Katılım 6 Haz 2020 Mesajlar 292 Tepkime puanı 131 Dün 20:48 da #62 tamam zaten bugun de 2 kez hazirlamistim, hep oyle yaparim gece ayni ilacli su kaliyor degil mi? ve probiyotigi ayni ilacli suya mi katayim
tamam zaten bugun de 2 kez hazirlamistim, hep oyle yaparim gece ayni ilacli su kaliyor degil mi? ve probiyotigi ayni ilacli suya mi katayim
Selçuk YÜKSEL Onursal Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 13,281 Tepkime puanı 3,822 Dün 20:55 da #63 Evet akşam da ilaçlı su içsin. Ama yatarken çıkarıp sabah taze hazırlayıp verin. bilgejameson' Alıntı: tamam zaten bugun de 2 kez hazirlamistim, hep oyle yaparim gece ayni ilacli su kaliyor degil mi? ve probiyotigi ayni ilacli suya mi katayim Genişletmek için tıkla ...
Evet akşam da ilaçlı su içsin. Ama yatarken çıkarıp sabah taze hazırlayıp verin. bilgejameson' Alıntı: tamam zaten bugun de 2 kez hazirlamistim, hep oyle yaparim gece ayni ilacli su kaliyor degil mi? ve probiyotigi ayni ilacli suya mi katayim Genişletmek için tıkla ...