muhabbet kuşumun kaka ve tüy sorunlari

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilge.J
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
haftada 1 kez veriyordum ben yogun oldugu icin ama kesin diyorsaniz keselim

haftada 1 kez veriyordum ben yogun oldugu icin ama kesin diyorsaniz keselim
Hayır kesin derken bu haftalık kesin. 2 gün üstüste vermiş olacağımız için. Hücum dozu veriyoruz hızlı toparlaması için 2 gün üstüste. Sonraki süreçte haftada 2 kez tam suluğa tek damla. Tüy dönemi 2 damla.

merhabalar mikostatin 5. gunundeyiz guncel dışkı bu sekilde. yaptigi anda cekemedim ustunden birazcik zaman gecmis olabilir. taze de atarim tabi ki

7-8. günlerde daha netleşir.

merhabalar mikostatin 5. gunundeyiz guncel dışkı bu sekilde. yaptigi anda cekemedim ustunden birazcik zaman gecmis olabilir. taze de atarim tabi ki
Daha tam düzelmemiş

diski etrafinda yesil leke birakiyordu ilactan önce, simdi baya açıldı o renk artik öyle koyu yesil olmuyor. dışkılarinin formu duzelmiş gibi geliyor ayrica. biraz daha hareketlendi gibi geliyor bana ama emin degilim tam olarak

diski etrafinda yesil leke birakiyordu ilactan önce, simdi baya açıldı o renk artik öyle koyu yesil olmuyor. dışkılarinin formu duzelmiş gibi geliyor ayrica. biraz daha hareketlendi gibi geliyor bana ama emin degilim tam olarak
Tamam gelişmeler süper. Tedaviye devam. 8 güne kalmadan etkisi ortaya çıkmış oldu. Bunu sormadan söylemeliydiniz aslında. Ya yanılıp ilacı kesseydim ?

ama ben her gun kusup kusmadigini, genel durumunu, ve diskisini gonderdim bu baslikta Selçuk Beycigim ne yapsak yaranamiyoruz size neden böyle yapiyorsunuz :)
ayrica az once kustu diye soylemistim ondan sonra oylece uyuyor bugun bir durgunluk var @Selçuk YÜKSEL

Tamam da sizin gözlemleriniz önemli. Biz sürekli kuşun yanında değiliz sonuçta. Ve sorun yok siz dediklerimi harfiyen uyguluyorsunuz. Bazı kuş sahipleri korkup ilaç vermiyor veya az doz veriyor vs. Siz öyle değilsiniz 👍

Eğer başka bir rahatsızlığı yoksa birkaç güne toparlayacak diye düşünüyorum. Tabi takipte kalacağız sürekli. Aslında mantarı büyük oranda attı vücuttan ama hala var. Şuan nasıl durumu ?

simdi de can geldi cocuga yemek yiyor insallah kusmaz yedigini. nesi var bu cocugun Selcuk bey :( megabacter olmasin yoksa

simdi de can geldi cocuga yemek yiyor insallah kusmaz yedigini. nesi var bu cocugun Selcuk bey :( megabacter olmasin yoksa
Megabacter olduğunu sanmıyorum. Birkaç güne tedaviye olumlu cevap verip vermediği netleşecek. Gerçi olumlu cevap verdi aslında ama daha iyiye gidip gitmediği netleşir. Şuan başka hastalık düşünmek için erken.

bugun kusma olmadi henuz.
dişkilari sabahtan beri bu renkteydi genelde ama formları biraz bozuktu. sonradan formu da bu sekile geldi

Hocam umarım korktuğum seneryo çıkmaz 😔 Karaciğeri yorgun gibi geldi bana son dışkısını görünce.

Geri