Hayır kesin derken bu haftalık kesin. 2 gün üstüste vermiş olacağımız için. Hücum dozu veriyoruz hızlı toparlaması için 2 gün üstüste. Sonraki süreçte haftada 2 kez tam suluğa tek damla. Tüy dönemi 2 damla.haftada 1 kez veriyordum ben yogun oldugu icin ama kesin diyorsaniz keselim
Daha tam düzelmemişmerhabalar mikostatin 5. gunundeyiz guncel dışkı bu sekilde. yaptigi anda cekemedim ustunden birazcik zaman gecmis olabilir. taze de atarim tabi ki
![]()
3uyrms7.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 21 Ağustos 2025 tarihinde yüklendi, 4000×3000 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: 3uyrms7hizliresim.com
8. Günkü gelişmelere göre yol çizeceğiz. İlaçtan sonra kuşta değişim oldu mu hiç ?evet duzelmedigin farkindayim kustu bugun cocuk
Tamam gelişmeler süper. Tedaviye devam. 8 güne kalmadan etkisi ortaya çıkmış oldu. Bunu sormadan söylemeliydiniz aslında. Ya yanılıp ilacı kesseydim ?diski etrafinda yesil leke birakiyordu ilactan önce, simdi baya açıldı o renk artik öyle koyu yesil olmuyor. dışkılarinin formu duzelmiş gibi geliyor ayrica. biraz daha hareketlendi gibi geliyor bana ama emin degilim tam olarak
Megabacter olduğunu sanmıyorum. Birkaç güne tedaviye olumlu cevap verip vermediği netleşecek. Gerçi olumlu cevap verdi aslında ama daha iyiye gidip gitmediği netleşir. Şuan başka hastalık düşünmek için erken.simdi de can geldi cocuga yemek yiyor insallah kusmaz yedigini. nesi var bu cocugun Selcuk beymegabacter olmasin yoksa
![]()
obcvm4e.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 22 Ağustos 2025 tarihinde yüklendi, 4000×3000 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: obcvm4ehizliresim.com