muhabbet kuşumun kaka ve tüy sorunlari

Probiyotik kullanın ek olarak suyuna. Su günde 2 kez taze hazırlanmalı.

tamam zaten bugun de 2 kez hazirlamistim, hep oyle yaparim gece ayni ilacli su kaliyor degil mi? ve probiyotigi ayni ilacli suya mi katayim

Evet akşam da ilaçlı su içsin. Ama yatarken çıkarıp sabah taze hazırlayıp verin.
tamam zaten bugun de 2 kez hazirlamistim, hep oyle yaparim gece ayni ilacli su kaliyor degil mi? ve probiyotigi ayni ilacli suya mi katayim

az once yine kustu cocugum, mikostatin tedavisinin 2. gunundeyiz ilacin hemen etki etmesini bekleyemeyiz degil mi :( normal mi kusmasi sizce @Selçuk YÜKSEL
duzeltme: 2. kez kustu. bu gece mavicigim icin zor geciyor elimden bir sey gelse keske

Son düzenleme:
az once yine kustu cocugum, mikostatin tedavisinin 2. gunundeyiz ilacin hemen etki etmesini bekleyemeyiz degil mi :( normal mi kusmasi sizce @Selçuk YÜKSEL
duzeltme: 2. kez kustu. bu gece mavicigim icin zor geciyor elimden bir sey gelse keske
Kusması normal. Mantarların öldükçe yaydıkları toksinler midesini bulandırıyor. İlaç verdim herşey bitsin diye bir dünya yok maalesef. En geç 7. Günden sonra kusmanın kesilmesi beklenir enfeksiyon şiddetine göre. Ayrıca kusması çok büyütülecek birşey değil. Vücudun hastalığa refleksidir.

Geri