muhabbet kuşumun kaka ve tüy sorunlari

Probiyotik kullanın ek olarak suyuna. Su günde 2 kez taze hazırlanmalı.

tamam zaten bugun de 2 kez hazirlamistim, hep oyle yaparim gece ayni ilacli su kaliyor degil mi? ve probiyotigi ayni ilacli suya mi katayim

Evet akşam da ilaçlı su içsin. Ama yatarken çıkarıp sabah taze hazırlayıp verin.
tamam zaten bugun de 2 kez hazirlamistim, hep oyle yaparim gece ayni ilacli su kaliyor degil mi? ve probiyotigi ayni ilacli suya mi katayim

az once yine kustu cocugum, mikostatin tedavisinin 2. gunundeyiz ilacin hemen etki etmesini bekleyemeyiz degil mi :( normal mi kusmasi sizce @Selçuk YÜKSEL
duzeltme: 2. kez kustu. bu gece mavicigim icin zor geciyor elimden bir sey gelse keske

Son düzenleme:
az once yine kustu cocugum, mikostatin tedavisinin 2. gunundeyiz ilacin hemen etki etmesini bekleyemeyiz degil mi :( normal mi kusmasi sizce @Selçuk YÜKSEL
duzeltme: 2. kez kustu. bu gece mavicigim icin zor geciyor elimden bir sey gelse keske
Kusması normal. Mantarların öldükçe yaydıkları toksinler midesini bulandırıyor. İlaç verdim herşey bitsin diye bir dünya yok maalesef. En geç 7. Günden sonra kusmanın kesilmesi beklenir enfeksiyon şiddetine göre. Ayrıca kusması çok büyütülecek birşey değil. Vücudun hastalığa refleksidir.

Kusması normal. Mantarların öldükçe yaydıkları toksinler midesini bulandırıyor. İlaç verdim herşey bitsin diye bir dünya yok maalesef. En geç 7. Günden sonra kusmanın kesilmesi beklenir enfeksiyon şiddetine göre. Ayrıca kusması çok büyütülecek birşey değil. Vücudun hastalığa refleksidir.
selcuk bey sizin sevmediginiz aşırı korumaci kuş sahiplerinden biri de benim galiba 😅

selcuk bey sizin sevmediginiz aşırı korumaci kuş sahiplerinden biri de benim galiba 😅
Valla sizin özelinizde söylemiyorum ama aşırı korumacı sahip, kuşunun hasta olacağına ihtimal vermeyenler vs. kuşlar için hastalıktan daha tehlikeli 😂 şuan nasıl durumu ?

En aktif haldeyken bir videosunu rica edecem.

Tüyde olması dışında gayet sağlıklı bir görüntüsü var. İlaçlardan sonra mı düzeldi daha öncede mi böyleydi siz daha iyi bilirsiniz tabi. Ama şuanki hali gayet iyi 👍
Birkaç gün ilaca devam edin gelişmelere göre yol çizeriz.

neredeyse 1 senedir tuyde kaldi cocugum vitabol iyi gelecek umarim. dediğiniz gibi 10 gunu tamamlayacagim. dun geceden beri kusmadi. guncel dışkı paylasmaya devam edecegim. tesekkur ederim icimi biraz da olsa rahatlattiniz
Tüyde olması dışında gayet sağlıklı bir görüntüsü var. İlaçlardan sonra mı düzeldi daha öncede mi böyleydi siz daha iyi bilirsiniz tabi. Ama şuanki hali gayet iyi 👍
Birkaç gün ilaca devam edin gelişmelere göre yol çizeriz.

Unutmuşum demekki. Vitabolde çinko kesin var yanılmıyorsam iyot da var ama kısa vadeli takviye için yetersiz kalabilir. Biraz gözleyelim eğer devam ederse çinko şurup başlarız.
soyledim konuyu ilk actigimda vitabol tavsiye ettiniz

Son düzenleme:
soyledim konuyu ilk actigimda vitabol tavsiye ettiniz
Geçmiş mesajlara baktım da 5 mayıstaki mesajınızda söylemişsiniz. Bu kadar sürede her kuş sahibinin her cümlesini ezbere aklımda tutmamı beklemiyorsunuzdur umarım. Bu mümkün değil. Günde en az 100 mesaj okuyorumdur kuş sorunlarıyla alakalı. Belki daha fazla.

Son düzenleme:
Geçmiş mesajlara baktım da 5 mayıstaki mesajınıza söylemişsiniz. Bu kadar sürede her kuş sahibinin her cümlesini ezbere aklımda tutmamı beklemiyorsunuzdur umarım. Bu mümkün değil. Günde en az 100 mesaj okuyorumdur kuş sorunlarıyla alakalı. Belki daha fazla.
yok hayir bir sey beklemiyorum. siz dediniz niye daha once soylemediniz diye ben de söylediğimi belirttim. ayrica mayis degil haziranda yazmiştim. vitabolle desteklemeye devam ediyorum

Yarın da vitabolle destekleyin ve kesin vitabol. Yoğun konsantrasyonlu bir üründür fazla üstüste verilmez. Normal şartlarda Haftada 2 kez tam suluğa 1 damla yeterlidir. Tüy dönemi 2 damla olabilir.

Geri