muhabbet kuşumun kaka ve tüy sorunlari

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilge.J
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir de dun gece bir sey oldu sizin de bilmeniz gerekiyor bence.
gece uyurken birden ard arda hapsurmaya basladi, bir sure hapsuruktan sonra bikac kere öğürdü ama kusmadi. ardindan hicbir sey olmamis gibi yemini yiyip uyudu cocuk. bu davranislar da karacigerin eseri mi acaba ?
Evet öğürme ve ara ara kusma olacak iyileşene kadar. Ve iyileşmesi de kısa sürede olmayacak maalesef. Sizin kuşta karaciğer sorunu çok ileri seviyede değil ama bu güzel.

erken farkettiginiz icin tesekkur ederim hocam. insallah atlatacak yavrucak.
simdi benim bu sehir sehir mekik dokuyan kargom hakkinda ne dusunuyorsunuz, eger bana ulasirsa kullanayim mi? yoksa karadenizpet e ulasmaya calisip iade mi isteyeyim @Selçuk YÜKSEL

Rica ederim. Umarım çabuk toparlar.
Ben olsam kullanırdım. 3-4 günlük sıcakta beklemesi sorun olmaz.

hocam ilaclar geldi kokularina baktim tuhaf bi sey yoktu daha onceden kullanmadigimiz icin bilmiyorum ama yine de. sedochol biraz kotu kokuyordu ama powerchol kadar degil tabi. dolaba koydum. dun sabah aksam toplam 9 damla powerchol koymus oldum suluga alişma dozuydu. bugun 15 damladan devam edecegim. ama bu ilaclarin icinde kullanim klavuzu notlar falan yollamislar damla hesabıyla doz ayarlamayi uygun bulmuyolarmiş şırınga yollamislar onunla dozunuzu hesaplayin falan yaziyor bir suru sey yaziyor. baska ilaclarla karistirarak kullanmayin yaziyor. Selcuk hocam acil bekleniyorsunuzzz :( @Selçuk YÜKSEL

Hocam onlar şunu kastediyorlar. Damlalıktan damlalığa damla hacmi değişir dolayısıyla mş hesabı katın demek istiyorlar. 10 damla yerine 0.5 ml katın demek istiyorlar. Şırıngayla da katabilirsiniz sorun yok. 10 damla yerine 0.5, 5 damla için 0.25 gibi.

hocam ben bir tablo olusturdum bi inceleyin yanliş varsa duzeltelim ve bir tedavi rutini olusturalim cocugum sagligina kavuşsun.
simdi bu tabloda sadece bu hafta icin mikostatin ekledim ve ekliyorum her gun. haftaya onu cikariyoruz. bir de eger sorun olmazsa ben butun ilaclari damlalikla vermeyi dusunuyorum, şırıngayla kafa karışmasın. ek olarak pazar günleri haric yarim suluga olacak hepsi

Pazar gününe 15 damla powerchol de ekleyelim. Sedochol dozunu 7 damlaya çıkaralım. Çarşamba gününe de carnespeed ekleyelim. Carnespeed dozu da 50 ml 10 damla 0.5 ml olsun.

Maviş Haftalik Bakim Tablosu
• Pazartesi: Sedochol(7) + ProzimPlus (5 damla)
• Salı: Powerchol(10 damla) + ProzimPlus(5 damla)
• Çarşamba: Carnispeed (10damla)
• Perşembe: Sedochol(7) + ProzimPlus (5damla)
• Cuma: Powerchol(10damla)+ProzimPlus(5damla)
• Cumartesi: Carnispeed(10) + ProzimPlus (5 damla)
• Pazar: Vitabol (1damla, tam suluga) + Powerchol (15)
duzenledim son hali boyle

Ayrıca size önerim yem karışımını çimlendirerek verin. Sabahları 1 yemek kaşığı kadar yemini önce süzekte sade suyla yıkayın tozu vs gitsin sonra bir bardağa koyup üzerine su çekin, yazın 4-6 saat kışın 6-8 saat suda bekletin. Sonra ince delikli süzgeçe dökün ve yine durulayın tohumları. Sonra temiz bir bez veya peçeteyi nenlendirip süzgeçteki tohumların üstüne örtün nem kaybetmemeleri için. Ertesi sabah tohumların tomurcuklanmaya başladığını göreceksiniz işte o yemler normal tohumdan kat be kat değerli. Hatta karaciğer sorunu okan kuşa bulunmaz hint kumaşı. Çünkü sindirilmesi çok kolay hale geliyor ve besleyiciliği artıyor.

bunu da denemeye calisacagim hocam teşekkür ederim

Maviş Haftalik Bakim Tablosu
• Pazartesi: Sedochol(7) + ProzimPlus (5 damla)
• Salı: Powerchol(10 damla) + ProzimPlus(5 damla)
• Çarşamba: Carnispeed (10damla)
• Perşembe: Sedochol(7) + ProzimPlus (5damla)
• Cuma: Powerchol(10damla)+ProzimPlus(5damla)
• Cumartesi: Carnispeed(10) + ProzimPlus (5 damla)
• Pazar: Vitabol (1damla, tam suluga) + Powerchol (15)
duzenledim son hali boyle
Tamamdır. 1 ay kadar bu şekilde devam edip sonra tekrar gözden geçiririz gelişmelere göre.

selamlar.
tedavimiz devam ediyor, bugünkü dişkimiz bu sekilde

.çimlenmiş tohum yemiş miydi bu dışkıyı yaparken ?

hayir yemedi, neyi yanlis yaptiysam cimlendiremedim. bugun tekrar deneyebilirim cimlendirmeyi

Tamam aorun değil.

Daha mantıklı olan odur. Ne kadar taze o kadar iyi.

yok hocam yapamiyorum ben

yok hocam yapamiyorum ben
Aslında tohumlar çatlamış gibi görünüyor resimde. O bile yeterli illa da filizlenip fidan olması falan gerekmiyor zaten. Amaç tohumları nemli tutup uyandırmak. Ki foto yanıltmıyorsa çatlamışlar yani uyanmışlar. Bu hali yeter zaten verin bu şekilde.

Geri