Tamam şimdi anladımEkli dosyayı görüntüle 4646 Arkadaki kuş erkek lutino çere deliklerinin etrafında hafif beyazlık var sizin kuşta büyüdükçe beyazlık azalacak ama tam gitmeyecek.

Tamam şimdi anladımEkli dosyayı görüntüle 4646 Arkadaki kuş erkek lutino çere deliklerinin etrafında hafif beyazlık var sizin kuşta büyüdükçe beyazlık azalacak ama tam gitmeyecek.
Aynen, hiç kitaplarda yazmıyor düzgünce; internette dahi sıkıntı var. Ne diyeceğimi şaşırdım. Severken bir "Oğlan" diyerek seviyorum bir "Kız" diyerekYepyeni birşey öğrendik cengiz bey ve basligi açan sakuram'ın sayesinde. Hakikaten öyle her yerde bulamayacağınız kitaplarda yazmayan bir bilgiye. Eyvallah
Kaç aylık sizinki?Bendeki cremio da dişi mesela benim kızıma göre sizinki erkek gibi duruyor ancak tam da emin olamadım bende![]()
Çok teşekkürlerimi iletiyorum, saygılar selamlar saygılar çok sağolunSizin kusunuz erkek 6 aylık olduktan sonra dahada belirgin olacak
Ya şöyle 3 aylık diyende oldu 7-8 aylık diyen de oldu forum olarak baya mücadele verdik zamanında bu konudaKaç aylık sizinki?
HihihiYa şöyle 3 aylık diyende oldu 7-8 aylık diyen de oldu forum olarak baya mücadele verdik zamanında bu konuda![]()
Nerden aldınız bu canları. Benim sahiplendirdiğim yavruların kopyasıBendeki cremio da dişi mesela benim kızıma göre sizinki erkek gibi duruyor ancak tam da emin olamadım bende![]()
Cengiz bey bizim kız için 7-8 ay demişti sizinki biraz daha küçük gibiHihihiÖyle ya, acaba benimki kaç aylık keşke Cengiz bey onu da söylese
![]()
Petshop dan aldım ikisini de canlı canlıya benziyor demek ki birde yaşları hakkında emin olsak tam olucak Cengiz beyNerden aldınız bu canları. Benim sahiplendirdiğim yavruların kopyası![]()
OooCengiz bey bizim kız için 7-8 ay demişti sizinki biraz daha küçük gibi![]()
Cremio 7 aylık falan diğer kusun önden resmini çekermişsinizBendeki cremio da dişi mesela benim kızıma göre sizinki erkek gibi duruyor ancak tam da emin olamadım bende![]()
Gözlerinin net ve yakın resmini çekermisin sadece bas kısmı yan profilHihihiÖyle ya, acaba benimki kaç aylık keşke Cengiz bey onu da söylese
![]()
Kuyruk yapısından papağanlara bakılıyor ama muhabbeti hiç duymadım güvercin besleyenler muhabbetede popo kısmındaki çatı denilen kemik yapısından bakarak anlıyolar bir kez bariz erkek dediğim 6 aylık showumu eline alıp dişi dedi şuan altında 3 yumurtası var neyse sizin kuşa gelirsek diğer herhangi bir mutasyonda gönül rahatlığı ile dişi denilebilir ancak ino larda durum biraz karışık benim fikrim kuşunuz erkekHafif beyazlık var dediniz, ama bana çok görünüyor ben mi abartıyorum Son attığım resimlere de baktınız değil mi? Erkek mi yani? internette araştırma yaparken kuşu elle tutunca kuyruğunu nasip tuttuğuna göre cinsiyete bakılabilirmiş. Ne kadar doğru? Bunu biliyor musunuz resim atayım mı? Beni çok mutlu ettiniz erkekte karar kılmakla ayrıca))) Çok teşekkür ediyorum
Uyuduğumuz için çok zor açtık gözlerimiziGözlerinin net ve yakın resmini çekermisin sadece bas kısmı yan profil![]()
Cremio 7 aylık falan diğer kusun önden resmini çekermişsiniz
İris yeni yeni oluşmaya başlamış bunun içinde 3-4 aylık arasıUyuduğumuz için çok zor açtık gözlerimizi)