On numara beş yıldız olmuş![]()
Abi bizde yapalım ya
Valla benim kuş çok korkak, yapsam bile bir sene yanına yaklaşmaz![]()
Tesekkur ederimgayet başarılı hoş bi ben yapamadım böyle oyun alanları ya![]()
Tesekkurler ümit beyOn numara beş yıldız olmuş![]()
TesekkurlerÇok başarılı çok güzel olmuş
İlhami bey tesekkurlerçok güzel olmuş elinize sağlık
Kardesim mobilya işiyle ugrasiyor ondan aldim ama online alisveri sitelerinde de istediginiz malzemeyi mesela 10 mm kavela aratarak hepsini bulabilirsinizÇok güzel olmuş elinize sağlık. Bu tarz ahşaplari nerden temin ediyorsunuz?
muhabbet icinse keske yuvarlak tunekten yapsaydiniz.sekil cok guzel amaBu da bizim oyun alanimiz (el yapımıdır)![]()
TsklerElinize sağlık gerçekten güzel olmuş.
Evet muhabbet icin elde bu vardi farkli bir oyun alani daha yapacagim onun icin yuvarlak olanlardan aldim sarjli matkap bulursam birlestirecegim insallahmuhabbet icinse keske yuvarlak tunekten yapsaydiniz.sekil cok guzel ama
Öncelikle emeğinize sağlık görüntü olarak çok hoş fakat kuş kullanımı açısından düzeltilmesi gereken yerler var.(tahminim alt tabla üzerinde dışkı kalsın diye böyle yaptınız), aktif kullanıyorsanız zaten tecrübe etmişsinizdir. Merdiven gibi duran alan, solda F harfine benzer yer.Evet muhabbet icin elde bu vardi farkli bir oyun alani daha yapacagim onun icin yuvarlak olanlardan aldim sarjli matkap bulursam birlestirecegim insallah
Fatih bey gorusleriniz icin cok tesekkurler yem meyve kalintilarini disari sacmamalari icin tablayi bu sekilde yaptik duzeltilmesi gereken yerler icinde dusuncelerinizi tam yazar misinizÖncelikle emeğinize sağlık görüntü olarak çok hoş fakat kuş kullanımı açısından düzeltilmesi gereken yerler var.(tahminim alt tabla üzerinde dışkı kalsın diye böyle yaptınız), aktif kullanıyorsanız zaten tecrübe etmişsinizdir. Merdiven gibi duran alan, solda F harfine benzer yer.