Aleyküm esselam.
Bana kalırsa şöyle bir şey uygun olur. İçine veya dışına da 4-5 yuvalık koyun derim.
![]()
Bu salma sizin midir?
Hayır ustam. Üretim yapmıyorum. Bu yabancı bir üreticinin salması.
Bu işe değer veriyor eminim ki çok güzel yavru çıkarıyodur..
Öyle ustam. Emek vereceksin ki değer bulasın.
Kendi evim olsa odayı komple salma yaparım da işte... Ailem kalp krizi geçirir şimdi yaparsam![]()
Ben de biara küçük kullanılmayan tuvaleti iptal ettirip salma düşünüyordum fakat iyi ki yapmamışım ustam. Evde böylesi biraz sıkıntı bence. En güzeli bir dükkanın olacak, istediğin gibi düzenleyeceksin. Temizliği zaten çok daha kolay olur. Cilala parlat cilala parlat.![]()
hahahahabanyom da besliyorum öyle deme demeee ....
![]()
Valla benim kuşlar da banyoda şahsen.![]()
İnşallah kullanılmayan küçük ama ışık alan balkonu camla kapatıp hem salmalı hem apart tel kafesli bir yuvaya dönüştürmeyi düşünüyorum.
Isı yalıtımını vs. iyi yapmanız gerekiyor ustam biliyorsunuz. Isıtması da yine ayrı bir iş.
Bunun üzerine biraz kafa yorup yardımcı olacağım ustam. Hatta fotografını foruma yüklersiniz, elbirliğiyle fikir alışverişinde bulunuruz.Çok büyük değil 2 metre eni var sanırım o civarda yani. Camla kapatıp güzel bir yalıtım yaparsam cam aralarına sıkıntı olucağını düşünmüyorum. Hiç olmassa alan dar olduğu için kesin bir çözüm bulana kadar kapılarını açarım eve bağlı olduğu için ya da küçük bir soba yardımıyla ısıtırım. Duvara strafor veya yumurta kolisi geçilebilir aslında ısıyı koruması açısından. Var sa fikirlerin paylaşabilirsin bi ara fotoğrafını da atarım hatta.
Bunun üzerine biraz kafa yorup yardımcı olacağım ustam. Hatta fotografını foruma yüklersiniz, elbirliğiyle fikir alışverişinde bulunuruz.![]()
Aynen ustam. Bekleyeceğim konunuzu.Yarın yollayayım bende aynen. Fikirler biriksin hepsini harmanlarız gerekirse.
Kafesin kendisini isi yalitim malzemesi ile de yapabilirsiniz belki o malzeme oldukca sert hem sicak olur hem de ucuz ön taraflari da telle kapattiniz mi ne güzel olur
Gesendet von iPhone mit Tapatalk