Hocam sultan papağanı hakkın da pek bir bilgim yok hocalar net cevap vericektir @Ali Ergün Türköz hocam siz de bakın @yao ako
Kuşta pankreas sorunu mevcut eczaneden pankreoflat alın, ilacın dış kabuğunu soyup, tam dolu suluğa 1-2 pirinç tanesi kadar ekleyin 7 gün boyunca kullanın.Birde kuşumun kakası böyle yeni geldi diyemidir acaba ?
Adrian hocam benim hintlerde ara da buna benzer dışkı yapıyor pankreas sorunu ola bilir mi ki?Kuşta pankreas sorunu mevcut eczaneden pankreoflat alın, ilacın dış kabuğunu soyup, tam dolu suluğa 1-2 pirinç tanesi kadar ekleyin 7 gün boyunca kullanın.
Tüyler için kaliteli B vitamini takviyesi yapınız Röhnfried BT amin Forte B tercih edebilirsiniz. Zamanla spreyleme yaparak düzelebilir.
Cinsiyeti hakkında yorum yapmak zor ötüşüne bakmak lazım erkek sultan papağanları melodik ve çeşitli öter dişi olanlar ise genelde tek tip düz ötüş sergiler.
Düzenli olarak, art arda gelmiyorsa problem değil.Adrian hocam benim hintlerde ara da buna benzer dışkı yapıyor pankreas sorunu ola bilir mi ki?
Tamamdır hocam teşekkür ederim sürekli yapmıyorlarDüzenli olarak, art arda gelmiyorsa problem değil
Tamamdır ben pankreas olduğunu bilmiyodum çok teşekkür ederim birde sizce Yavru mu ?Kuşta pankreas sorunu mevcut eczaneden pankreoflat alın, ilacın dış kabuğunu soyup, tam dolu suluğa 1-2 pirinç tanesi kadar ekleyin 7 gün boyunca kullanın.
Tüyler için kaliteli B vitamini takviyesi yapınız Röhnfried BT amin Forte B tercih edebilirsiniz. Zamanla spreyleme yaparak düzelebilir.
Cinsiyeti hakkında yorum yapmak zor ötüşüne bakmak lazım erkek sultan papağanları melodik ve çeşitli öter dişi olanlar ise genelde tek tip düz ötüş s
Ayak ve gagaya bakarsak yaşı küçük görünüyor.Tamamdır ben pankreas olduğunu bilmiyodum çok teşekkür ederim birde sizce Yavru mu ?
Dışkıyı takip edin sürekli beyaz olmaya başlar ise sorun var diyebiliriz.Adrian hocam benim hintlerde ara da buna benzer dışkı yapıyor pankreas sorunu ola bilir mi ki?
Çok teşekkür ederim veterinere götürmeme gerek varmı birde ?Ayak ve gagaya bakarsak yaşı küçük görünüyor.
Dışkıyı takip edin sürekli beyaz olmaya başlar ise sorun var diyebiliriz.
Birde şuan eczaneye gidemem böyle 1 hafta civarı daldari haşlanmış yumurta versem olur mu ?Ayak ve gagaya bakarsak yaşı küçük görünüyor.
Dışkıyı takip edin sürekli beyaz olmaya başlar ise sorun var diyebiliriz.
Bizimkinin dışkısı böyle değil
Sizinki sanki daha soluk bir sarı gibi geldiBizimkinin dışkısı böyle değil
Güncel atayım bir daha bakın isterseniz pankreas değildir umarım.Sizinki sanki daha soluk bir sarı gibi geldi