Abdullahyigit3458
Yeni Üye
5 yaşındaki lutino kızım 6 nisan tarihinde başlayarak 2 gün aralıklarla 3 yumurta yaptı ilk yavrumuz 26 nisan sabah 10:00 10:30 civarı yumurtadan çıktı 2. Yavrumuz 27 nisan'da 13:00 13:30 civarı 3. Yavrumuz ise 28 nisan gece saatlerinde çıktı saatini tam bilmiyorum ama 03:00 civari diye düşünüyorum yavrulardan birisi 4. Günde sebebini anlayamadığım bir şekilde öldü diger ikisi gayet sağlıklı büyüdü bugün itibariyle ilk doğan 29 günlük ölen ortanca olandı diğeri ise 27 günlük sorunumuz şu anne yavruları beslemiyor baba besliyor bu durum yavruların gelişiminde bi problem oluştururmu bildiğim kadarıyla annelerde yavrunun gelişimi için kursağında süt gibi bişey oluşurmuş yavruyu beslerken yemlerle birlikte oda aktarılırmış babalarda varmı bilmiyorum 2. Sorunumuz ise anne yuvalığa girip yavruların tüylerini yoluyor kanatıyor tüylerini gariplerin canı acıyor çıkardıkları sesten anlaşılıyor 3. Sorunumuz ise tekrar çiftleşiyorlar yeni yavru yaptıkları için sağlık durumlarından endişe ediyorum bu sebeple erkek kur yapmaya başladığında dikkatlerini dağıtmaya çalışıyorum . Aşağıya yavruların bir kaç resmini de bırakayım [emoji56][emoji56] yuvalığın zemini talaş temin edemediğim için rulo peçeteyle idare ediyorum günde 2 defa yeniliyorum.
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi