Çok ilginç yakalamayı nasıl becerdin. Sorunun cevabını bilmiyorum ben de araştırıyorum
Baktın tulun ustunde cektim ozel bi uğraş sarf etmedim tuneklerin o ara kismina demirlere sabitledigimiz yere kuluclamislar bildiğin noktadanda ufaciklarida vardi buyukleride bu zamana kadar nasıl göremedim inanilmaz şaşırdımÇok ilginç yakalamayı nasıl becerdin. Sorunun cevabını bilmiyorum ben de araştırıyorum
Araştırma içerisindeyim bulamazsam muadillerini alacim peki muadik olarak online alabileceğim Web sitesi falan var mi malum sokağa çıkma yasağı var hic bi yere gidemiyoruzVeteriner ve hayvansal ilaç satan yerlerde bulabilirsiniz, En etkili ense damlası Vilmectindir fakat bulamazsanız Muadil olarak Avromec yada Blotic de alabilirsiniz.
Baktın tulun ustunde cektim ozel bi uğraş sarf etmedim tuneklerin o ara kismina demirlere sabitledigimiz yere kuluclamislar bildiğin noktadanda ufaciklarida vardi buyukleride bu zamana kadar nasıl göremedim inanilmaz şaşırdım
Araştırma içerisindeyim bulamazsam muadillerini alacim peki muadik olarak online alabileceğim Web sitesi falan var mi malum sokağa çıkma yasağı var hic bi yere gidemiyoruz
Ben de şüpheleniyorum ama dikkatimi çeken bir şey olmadı. Sadece kuyruk tüyleri kanli. Sizin kuşunuzda ne gibi bir etkisi var. Titreme var mı?Baktın tulun ustunde cektim ozel bi uğraş sarf etmedim tuneklerin o ara kismina demirlere sabitledigimiz yere kuluclamislar bildiğin noktadanda ufaciklarida vardi buyukleride bu zamana kadar nasıl göremedim inanilmaz şaşırdım
4 kusum var ayni kafeste her sabah 6 gibi inanilamz bağırıyorlar otmek değil bağırmak başka da hic bi farklılık yoktu biri daha tuyde oldugu icin kaşınıyorum digerlerinde de ekstra abartılacak bi kasinti yoktu hafta da bi hadi ramazan diye 2 haftada bi hadi ramazan var diye 2 haftadi bi her şeylerini kafeslerini vs sirkeli suda yıkıyordm yine ayni şeyi yapmak için aldim oda nee tünelin arasında tomurcuk gibi bisey var allahim jsnalalh gözüm bozulmuştur dedim de lavaboya vurdum tunegi pat pat dökülduler lavaboyaBen de şüpheleniyorum ama dikkatimi çeken bir şey olmadı. Sadece kuyruk tüyleri kanli. Sizin kuşunuzda ne gibi bir etkisi var. Titreme var mı?
AnkaraHangi ildesiniz
kusun ustunde gormen imkansiz kardeşim çok küçüklerin var ancak tul yada tünege bakacaksın yada tunegin 2 tarafında pamuk koy sabah bakBen de şüpheleniyorum ama dikkatimi çeken bir şey olmadı. Sadece kuyruk tüyleri kanli. Sizin kuşunuzda ne gibi bir etkisi var. Titreme var mı?
İstanbulda olsaydınız bir yere söyleyecektim de.Ankara
Ben istanbuldayim.İstanbulda olsaydınız bir yere söyleyecektim de.
Varsa kargolayabilme imkanın var mı abimBen istanbuldayim.
Maalesef oyle bir imkanım yok. Alacağımdan emin değilim çünkü bu tip ilaçların yan etkileri de oluyor. Sorumluluk almak istemem. Veteriner onerirse alacagim.Varsa kargolayabilme imkanın var mı abim
Hangi ilçede oturuyorsun.Ben istanbuldayim.
KeciorenHangi ilçede oturuyorsun.
Ahmet abi den alabilirsinKecioren