Merhabalar kuşlarıma vitamin almak istiyorum internette fiyatlara baktığımda çok yüksek sanırım ürünlerin bölünmesi gerekiyor.Zaten 2 kuş bakıyorum.İnternetten ilk defa alışveriş yapacağım güvenli ve ürünleei bölen site önerir misiniz
Grpet site adı mıgrpet ürünlerinden röhnfried ürünleri almanızı tavsiye ederim
Evet gelen ürünler gayet kaliteydi bu aradaGrpet site adı mı
hayır satıcı.n 11 yada trendyola gervit w yazın 50 ml bölünmüş satıyorlarGrpet site adı mı
Grpet arkadaşın dediği gibi n11 trendyol daki satıcının adıEvet gelen ürünler gayet kaliteydi bu arada
Entrobac için önerileriniz var mıGrpet arkadaşın dediği gibi n11 trendyol daki satıcının adı
Röhnfried ın bütün ürünleri kaliteli diyebilirim aynısını bende veriyorum entrobac ınEntrobac için önerileriniz var mı
Yarı dolu suluğa 1-2 mercimek tanesi kadar vermeniz yeterliRöhnfried ın bütün ürünleri kaliteli diyebilirim aynısını bende veriyorum entrobac ın
Teşekkür ederim önerileriniz için ^-^![]()
Röhnfried Entrobac Probiyotik Takviyesi 25 gr Bolünmüş Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Röhnfried Entrobac Probiyotik Takviyesi 25 gr Bolünmüş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
rica ederimTeşekkür ederim önerileriniz için ^-^
rica ederim
Grpet ürünlerinden bende sipariş verdim yanında hediyede yolluyorlar totalde 7 adet vitamin ve ilaç aldımTeşekkür ederim önerileriniz için ^-^
Bir de kendileri mi bölüyorlar yoksa hazır bölünmüş mü geliyor Turkiye'ye ?Grpet ürünlerinden bende sipariş verdim yanında hediyede yolluyorlar totalde 7 adet vitamin ve ilaç aldım
Bence kendileri bölüyorlar çünkü yurtdışından gelen ilaç litrelik gelir, türkiyede litre olarak az kişi aldığı için bölerek satarlar üstelik türkçe yazıları mevcut üzerinde (kullanım talimatı)Bir de kendileri mi bölüyorlar yoksa hazır bölünmüş mü geliyor Turkiye'ye ?
Böldüklerinde kullanma tarihi başlamış olmuyor muBence kendileri bölüyorlar çünkü yurtdışından gelen ilaç litrelik gelir, türkiyede litre olarak az kişi aldığı için bölerek satarlar üstelik türkçe yazıları mevcut üzerinde (kullanım talimatı)
Bendeki sktler 09/22 olarak geçiyor yani skt sabit olacağı için bazı satıcılar daha önceden almıştır sktsı az kalmıştır, bazıları erken almıştır sktsı vardır örnekle açıklamak gerekirse,Böldüklerinde kullanma tarihi başlamış olmuyor mu