Ek olarak yem kıramadığı için dal darı da alabilirsiniz,onunla kolay alışıyorlar yeme geçmeye.Amin inşallah yarın maaşımı alır almaz vitaminde alacağım faydalı olacak şeyler varsa tavsiyeye hayır demem
Ek olarak yem kıramadığı için dal darı da alabilirsiniz,onunla kolay alışıyorlar yeme geçmeye.Amin inşallah yarın maaşımı alır almaz vitaminde alacağım faydalı olacak şeyler varsa tavsiyeye hayır demem
Tamamdır hocam tavsiyeler için sağolasınKafesinde, kalamar kemiği, kuş kumu mineral blok mutlaka olsun. Probiyotik te elinizde bulunsun. Yarın bu dediklerimi alabilirseniz iyi olur.
Tamamdır çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinEk olarak yem kıramadığı için dal darı da alabilirsiniz,onunla kolay alışıyorlar yeme geçmeye.
Kuş erkekTamamdır hocam tavsiyeler için sağolasın
Bide yakından istemiştin fotoları atıyorum
![]()
hd resim yükleme
Ne desem bilemiyorum Bi saat önce hayvancağız öldü bugün gidip vitamininden mineraline ne lazımsa almıştım 1gün oldu bakalı ama insan çok üzülüyor. Pansumandan kremine herşeyi dedikleri gibi yaptım ama olmadı rabbim cennetinde uçmayı nasip etsin inşallah. İlgilenen herkese tekrardan teşekkür ediyorum sağolun.
Başınız sağolsun üzüldüm.
Sağolun dostlar sağolsunBaşınız sağolsun üzüldüm.
Başınız sağolsunNe desem bilemiyorum Bi saat önce hayvancağız öldü bugün gidip vitamininden mineraline ne lazımsa almıştım 1gün oldu bakalı ama insan çok üzülüyor. Pansumandan kremine herşeyi dedikleri gibi yaptım ama olmadı rabbim cennetinde uçmayı nasip etsin inşallah. İlgilenen herkese tekrardan teşekkür ediyorum sağolun.
Sağolun dostlar sağolsunBaşınız sağolsun
Sağolun dostlar sağolsunÇok üzüldüm yaa
Basiniz sağolsun
Keşke veterinere götürseydiniz bir yerde okumuştum kesi ısırığına maruz kalan kuşlar kedinin salyasındaki birşeyden dolayı 1-2 gün sonra ölürmüş.Sağolun dostlar sağolsun
Babam bulduğu zaman büyükşehir belediyesi veterinerliğini çağırmış bakmışlar müdahale yapmışlar sonra eve getirdiğimde özel veterineri aradığımda bana bakmadıklarını ve durumu anlattığımda yapabileceğim şeyleri söylediler kliniğe getirirseniz bizimde başka yapacak bişeyimiz yok dediler malesef bende buna anlam veremedim elimden bu kadar geldi inanın bende çok üzüldümKeşke veterinere götürseydiniz bir yerde okumuştum kesi ısırığına maruz kalan kuşlar kedinin salyasındaki birşeyden dolayı 1-2 gün sonra ölürmüş.
sağolun hocam olumlu yorumunuz için elimizden geleni yaptık ömrü bu kadarmış.Hay arkadaş.. Dedim ne güzel ilgileniyor, bulmuş kurtarıyor. Talihsizlik olmuş, başınız sağolsun hocam. Bir hayvansever olarak, duyarlı davranışınız için babanıza ve size teşekkür ederim.