sezin_
Paylaşımcı Üye
kuşum genel olarak hep kabarık halde. Diğer kardeşleri daha aktif ona baktığımda genelde uyuyor oluyor. Sebebi ne olabilir?
hayır en büyükleriEn küçük yavru ise uyuyan diğerlerine göre daha az geliştiği için daha fazla dinlenmeye ihtiyaç duyabilir.
Değişiyor. Bizim 4 yavrunun en matrağı 3., en sakini 2., birbirleriyle en iyi anlaşanları da 1. ve 4. Rastgele oluyor tamamen. 1. ve 4. yavru erkek bu arada. 4. yavruyu abisi, annesinden daha fazla besledi sanırımhayır en büyükleri
teşekkürler cevabınız içinDeğişiyor. Bizim 4 yavrunun en matrağı 3., en sakini 2., birbirleriyle en iyi anlaşanları da 1. ve 4. Rastgele oluyor tamamen. 1. ve 4. yavru erkek bu arada. 4. yavruyu abisi, annesinden daha fazla besledi sanırım![]()
Bizim Ayaz'ı ben kucağımda uyutuyorum. Gece alıyorum yanıma, kafasını kaşıdıkça ikimiz de mayışıyoruz.teşekkürler cevabınız içinendişeleniyordum elime 2 dakika almaya gelmiyor hemen uyuyor
Probiyotik varsa probiyotik takviyesi yapın, yumuşak gıdalar vermeye çalışın haşlanmış yumurta sarısı, ıslatılmış tohum şeklinde sindirim problemi yaşıyor büyük ihtimalledün bu şekilde sindirilmemiş dışkı yaptı neden olabilir? şüphelenmeye başladım artık çünkü inanılmaz derecede uyuyor ve kabarık. 3 yavru uçmaya ondan daha hevesli bu hiç oralı olmuyor
anladım teşekkür ederimProbiyotik varsa probiyotik takviyesi yapın, yumuşak gıdalar vermeye çalışın haşlanmış yumurta sarısı, ıslatılmış tohum şeklinde sindirim problemi yaşıyor büyük ihtimalle