merhabalar kime ulaşacağımı bilemediğimden yazıyorum.ben öğrenciyim ve üç gün önce bir arkadaşım tarafından bana yavru bir muhabbet kuşu hediye edildi.ancak gözlemlediğim kadarıyla kuşun kuyruğunda sallanma ve bariz şekilde geviş getirir gibi yaptıktan sonra esner gibi ağız açma hareketleri vardı çok aradaysa vik vik gibi küçük sesler çıkartıyordu bir de bazen bariz şekilde nefes alma sesini duyabiliyoruz ve sanki burnu tıkalı bir insan gibi bu nedenle geldikten sonraki gün hemen yakınımdaki bir veterinere götürdüm arkadaşım tavsiyesiyle ve hekim bey solunum yolu rahatsızlığı ve poposuna yapışan dışkıları sebebiyle sindirim sisteminde rahatsızlık olduğunu söyleyerek şu 2 takviyeyi verdi avicare digestive,sambucus nigra.aynı zamanda avicare’in probiyotik ve enzim takviyesini suyuna katmamı söyledi.şu anda bunları yapıyorum.ancak röntgen çekilmedi kuşun durumunda ölümcül olabileceği söylendi.bu durumda ne yapmam gerekir bana yardımcı olabilir misiniz şimdiden çok teşekkür ederim.yem yiyor ama su içtiğini görmedim.ve internette önerilerle kekik suyu yapmistim su an onu taktım.hediye alan arkadaşım aldığı adamın sağlıklı dediğini söyledi ancak oradayken videosunu çekmiş ve kuyruk sallaması orada da var