Arkadaşlar benim 1 çift kuşum var .yaklaşık 4 aydır. Beraberler iyi anlaşiyorlar yaşları büyük ama ne yaptıysam yumurtlamadı dişi kuşum.bütün vitamin ve eksraları verdim ama boş ne yapmam lazım .tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim ...
[emoji849] erkek ve dişi kuşun cere(burun) kısımlarını net görebileceğimiz bir fotoğraf paylaşınız lütfen anüs analizi yapacak üyemiz olduğunu sanmıyorum [emoji849]
Gereksiz kısmı sansürledim sebebini biliyorsunBu kardeşimle konuşrum. Uzun bi süre.
Şimdide konu açmış[emoji1]
Aynı benim ilk muhabbet aldığımdaki halim gibisin.
Ordan oraya taşırdım gözümü ayırmazdım.
Yumurta varsa bu şekilde görünür.
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gereksiz kısmı sansürledim sebebini biliyorsun [emoji6]
Sansüru merak ettim .☺Bu kardeşimle konuşrum. Uzun bi süre.
Şimdide konu açmış[emoji1]
Aynı benim ilk muhabbet aldığımdaki halim gibisin.
Ordan oraya taşırdım gözümü ayırmazdım.
Yumurta varsa bu şekilde görünür.
![]()
Sansüru merak ettim .☺
İllegal işler dönüyorYazıyı mouse ile seçip bak (kopyalamak için seçer gibi) ama bu yöntemi kimseye söyleme.
Aynen o kelimeyi kullanmadaydın iyiydiBenim mi ?
Aynen o kelimeyi kullanmadaydın iyiydi
Bunların ceresi ne durumdaerkek ve dişi kuşun cere(burun) kısımlarını net görebileceğimiz bir fotoğraf paylaşınız lütfen anüs analizi yapacak üyemiz olduğunu sanmıyorum
![]()
İkisi de kızışmış durumdaBunların ceresine bakarmisiniz ne durumda
Bunların ceresi ne durumda
Usta 3 . 4 aydır bendeler erkek ciftlesemiyor bence disi ayak atiyor ona ama boş. Sadece kur yapiyor erkek olan bzide öpüşüyor o kadarİkisi de kızışmış durumda
İnsallah .disi eskiden yuvayla ilgliydi simdi ilgilen miyor . Acaba daha buyuk bir yuva ile degistirsem mi . Hazirdaki kucuk birazBence yemlikteki renkli kırıntıları kuşlara vermeyin. İçinden ayırıp çöpe atabilirsiniz.
Umarım çiftleşirler ve yavru muhabbet sesi duyarsınız evinizde.
İnsallah .disi eskiden yuvayla ilgliydi simdi ilgilen miyor . Acaba daha buyuk bir yuva ile degistirsem mi . Hazirdaki kucuk biraz
Dişi yuvaya girip çıkıyorsa ve kemirmeyi gerçekleştiriyorsa, yuva ile ilgili değildir.
Kafesin konumu, televizyon bulunan odada olup olmadığı, ışık gibi pek çok etmen var sizinle ilgili.
Beslenmelerinde bir sorun yok dediğinize ve kızışmış olduklarına göre bunlarla alakalı bir durum olabilir.