Bugün 2.gün oldu pankreoflat kullanıyoruz ama düzelmedi henüzKuşunuzda pankreas problemi var. İmkanınız varsa mutlaka veterinere gidin. Şayet veteriner imkanınız hiç yok ise pankreoflat temin ediniz. Daha fazla vakit kaybetmeyin
Hangi ölçüde kullanıyorsunuz? Hemen düzelmez.Bugün 2.gün oldu pankreoflat kullanıyoruz ama düzelmedi henüz
Hangi ölçüde kullanıyorsunuz? Heme
Dıştaki beyaz kısmını soydum içini toz haline getirdim pirinç tanesinin 1/4 ü kadar hergün ağzına veriyorum siz nasıl tavsiye edersinizHangi ölçüde kullanıyorsunuz? Hemen düzelmez.
Hangi ölçüde kullanıyorsunuz? Heme
Dıştaki beyaz kısmını soydum içini toz haline getirdim pirinç tanesinin 1/4 ü kadar hergün ağzına veriyorum siz nasıl tavsiye edersinizHangi ölçüde kullanıyorsunuz? Hemen düzelmez.
Evet ben direk tozu ağzına verdim umarım bir zararı olmamıştır.Veterinere danıştım kuşlara bakmıyoruz dedi bende pankreoflattan bahsettim veterinerde direk ağızdan verirseniz daha faydalı olur ama kuştan anlamıyorum dedi bilemedim bende dediğiniz gibi yapayım o zaman suluğa ekleyimToz haline getirip tam dolu suluğa 2 pirinç tanesi kadar eklemelisiniz.
Siz direkt tozu ağzına mı verdiniz ?
Faydası olmaz o şekilde. Veteriner muhtemelen ilacı toz değilde sıvı zannettiği için ağızdan verin demiştir. Zaten toz olarak yutması kuşa işkence olur.Dıştaki beyaz kısmını soydum içini toz haline getirdim pirinç tanesinin 1/4 ü kadar hergün ağzına veriyorum siz nasıl tavsiye edersiniz
Evet ben direk tozu ağzına verdim umarım bir zararı olmamıştır.Veterinere danıştım kuşlara bakmıyoruz dedi bende pankreoflattan bahsettim veterinerde direk ağızdan verirseniz daha faydalı olur ama kuştan anlamıyorum dedi bilemedim bende dediğiniz gibi yapayım o zaman suluğa ekleyim
Çok teşekkür ederim hemen suluğuna ekliyorumFaydası olmaz o şekilde. Veteriner muhtemelen ilacı toz değilde sıvı zannettiği için ağızdan verin demiştir. Zaten toz olarak yutması kuşa işkence olur.
Bundan sonra dediğim şekilde uygulayın 1 hafta kullanın. İlaçlı suyu günde 7-8 saatte bir yenileyin.
Suyu şimdi kafesten çıkartın. Sabah erkenden kuşla beraber uyanıp 8 gibi ilaçlı suyu verin. Direkt içer sabah saatlerinde.Çok teşekkür ederim hemen suluğuna ekliyorum
Akşam suluğa ekledim sabah 7.30 gibi yeniden suluğu değiştirdim temizledim tekrar ilaç ekledimSuyu şimdi kafesten çıkartın. Sabah erkenden kuşla beraber uyanıp 8 gibi ilaçlı suyu verin. Direkt içer sabah saatlerinde.
İştahı ve neşesi yerinde bu arkadaşın ama dışkılar beyaz yardımlarınız için teşekkür ederim.Veteriner imkanlarınızı zorlamanız gerekecek. İlaç hiç etki etmemiş. Ayrıca bir haftadan fazla kullanmayın