Elimi altına koyduğumda tek eli ile elimi tutuyor diger eli ile kafesin demirini tutuyor.Kanatlarıda aynı şekilde gibi görünüyor. Kaliteli bir B vitamini takviyesi yapınız. Bt amin forte uygun olur. Üşütmeden duş alsın, dal darı ve probiyotik ile destekleyiniz. B vitaminini haftada iki gün verin. Aşağıya bir tablo ekliyorum. Oradaki ürünleri temin etmenizde fayda var.
Kuşu kafes dışına önlem alarak çıkartınız. Ani hareketlerden kaçının ki korkarak uçmaya kalkışmasın. Başka bir problem gözlemlediniz mi?Ekli dosyayı görüntüle 68934
Çok normal klasik kuş hareketi güven bağının oluşmaya başlamasının ilk adımları...Elimi altına koyduğumda tek eli ile elimi tutuyor diger eli ile kafesin demirini tutuyor.
Pekala çok teşekkürlerÇok normal klasik kuş hareketi güven bağının oluşmaya başlamasının ilk adımları...
Rica ederim, iyi forumlarPekala çok teşekkürler
Üzüldüm ona güzel bir yuva verebilirdiniz, gittiği yerde iyi bakılmayacak çünküDaha yeni fark ettim muhabbet kuşumun sağ ayağındaki sol yandaki parmağı kısa yarın değiştirmeye gideceğim.
Bu onun uçmasını engeller mi? Engellemez ise kararımı değiştirebilirim.Üzüldüm ona güzel bir yuva verebilirdiniz, gittiği yerde iyi bakılmayacak çünkü
Parmak kısalığı uçmasını etkilemez, ayağında sakatlık varsa etkiler, kanat ve kuyruk tüyleri etkiler. Yürümesi nasıl?Bu onun uçmasını engeller mi? Engellemez ise kararımı değiştirebilirim.
Ayaklarını çok açıyor aradaParmak kısalığı uçmasını etkilemez, ayağında sakatlık varsa etkiler, kanat ve kuyruk tüyleri etkiler. Yürümesi nasıl?
İştahı yerinde elimden dal darı falan yiyor arada benim yetişkin dişi kuşumun yanına götürüyorum ayri kafeslerde birbirlerine ötüyorlar.Ben sorun göremedim, sıkıntılı bir durum göremiyorum. Kuşun enerjisi, iştahı iyiyse takviyelerle tüyleri desteklenip gözlemlensin diyorum
benim arkadaşım da yakın zamanda 2 aylık kuş aldı uçamıyordu kuyruğu da kısaydı . 1 ay içinde uçmaya çalışa çalışa öğrendi, şimdi uçuyor. Arkadaşımın kuşunun da kuyruğu zannedersem bu boyuttaydı. Belki faydası olur.Merhaba, yaklaşık 4 gün önce muhabbet kuşunun satın aldim.
Yaklaşık 2,5 aylık kuyruğu kısa satıcı bana "yakında uzar daha 2,5 aylık dedi" sizce uzarmı? Saldığımda uçamıyor az bişey ileri gidebiliyor.