Rmznaydgn06
Yeni Üye
dokusu yumuşak değil demi yumurtanın
birde yeni yumurtladıysa renk diğerlerine göre daha pembemsi oluyor
Amana gerek yok. Boş olan da dursun diğerleri ile birlikte.
Bebek maması cici bebe türevleri tercih edilmiyor. Şekerli neticede ve bünyelerimiz bir değil. Üreme zamanında kullanılan özel katkılar var, şart değil ama kullanılabilir. Kalsiyum lazım, kalamar kemiği yoksa mutlaka koyun. Çok ses yapmayın yanlarında, zaruri olmadıkça yumurtalara/yavrulara bakmayın derim. İlk kuluçkasıysa ve size alışık değilse özellikle. Sağlıklı yavrularınız olsun inşallahTamam ayırmadım dördü yine duruyo yanyana
Dişi kuş yumurtaların üzerinde yatmaya devam ediyo
Rendelenmiş havuç bebek maması haşlanmış yumurta karışımı verdim ayrı bi odada duruyorlardı
Önereceğiniz başka birşey var mı
Bebe bisküvisi yerine tuzsuz etimek kullanın.Tamam ayırmadım dördü yine duruyo yanyana
Dişi kuş yumurtaların üzerinde yatmaya devam ediyo
Rendelenmiş havuç bebek maması haşlanmış yumurta karışımı verdim ayrı bi odada duruyorlardı
Önereceğiniz başka birşey var mı
Bebek ''maması'' demiş ama onu da kullanması doğru değil diye düşünüyorum, yanılıyor muyum hocam?Bebe bisküvisi yerine tuzsuz etimek kullanın.
Boş hocam. Yanılmıyorum değil mi? Son 3 ten en büyüğü 19 günlük en küçüğü 16 günlük civarında. Bir dahaki kuluçkaya inşallah.Yumurtaların son durumu böyle yavru var mı yoksa ölmüş mü anlayan yazabilir mi lütfen
Boş hocam. Yanılmıyorum değil mi? Son 3 ten en büyüğü 19 günlük en küçüğü 16 günlük civarında. Bir dahaki kuluçkaya inşallah.
Tek sebep yumurtaya yatıp yatmaması değil ki hocam. Yumurtaya zaten her türlü yatmalı. Tutmamış yumurta olabilir. Sürekli oluyorsa vs takviyeler kullanılabilir. İlk seferlerinde boş olabiliyor. Çok kafaya takacak bir şey değil yani. Çeşitli üreme katkılarına bakabilirsiniz.Evet doğru
Ama neden bu şekilde oldu ki sürekli yumurtaya yatıyodu
Tek sebep yumurtaya yatıp yatmaması değil ki hocam. Yumurtaya zaten her türlü yatmalı. Tutmamış yumurta olabilir. Sürekli oluyorsa vs takviyeler kullanılabilir. İlk seferlerinde boş olabiliyor. Çok kafaya takacak bir şey değil yani. Çeşitli üreme katkılarına bakabilirsiniz.
Daha önce 6 yumurta yapmıştı ama yumurtaların hepsi boştu ciftlesmeden kendisi yumurtlamisti.
Bu sefer ciftlestiler 4 yumurta yaptı 3 tanesinde damarlar vardı resmini buraya atmıştım işte bugün çıkması gerekiyodu bı bakiyim dedim bugün ki resimlerle karşılaştım.
Bu yıl 2 defa yumurtlamış oldu toplamda 10 yumurta yaptı. Daha çiftleştirmeye gerek yok sanırım kuş yipranir diye düşünüyorum