Fatih1980
Meraklı Üye
- Katılım
- 2 Eyl 2019
- Mesajlar
- 241
- Tepkime puanı
- 99
Büyük papağan kafesinden seba marka kafese geçiş yaptım.
2 tünek arası kanat çırparak geçiyorlar. Teller dikey, daha efor haracaması yağları eritir diyenler de var. Aslında haftaiçi 3-4 saat, haftasonu da 7-8 saat dışardalar. Üretim 2.plandadır öncelik hayvanların rahat etmesi.
Büyük kafes her zaman daha iyidir mantığıyla hareket edilmiştir. Sizce var mı eksiklik/fazlalık ?
2 tünek arası kanat çırparak geçiyorlar. Teller dikey, daha efor haracaması yağları eritir diyenler de var. Aslında haftaiçi 3-4 saat, haftasonu da 7-8 saat dışardalar. Üretim 2.plandadır öncelik hayvanların rahat etmesi.
Büyük kafes her zaman daha iyidir mantığıyla hareket edilmiştir. Sizce var mı eksiklik/fazlalık ?

Son düzenleme: