Ani İshal Kusma ve Halsizlik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ege_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkür ederim. Teşhisi gözle muayeneyle koydu. Antibiyotik vurmak istedi. İzin vermeyince ağızdan vitamin ve probiyotik takviyesi yaptı. Egzotik veterineri diye gittik. Röhnfried Sedochol olur mu karaciğer sağlığı için?
Deve dikeni ektratı içeren bir ürün bulursanız alın yoksa sedochol alırsınız..

Teşekkür ederim. Teşhisi gözle muayeneyle koydu. Antibiyotik vurmak istedi. İzin vermeyince ağızdan vitamin ve probiyotik takviyesi yaptı. Egzotik veterineri diye gittik. Röhnfried Sedochol olur mu karaciğer sağlığı için?
Sedochol olur ama profesyonel değil ama imkan buysa kullanın. Birkaç hafta haftada 2 kez verin. 25 ml içme suyuna 5 damla katacaksınız.
Sonra haftada 1 verirsiniz düzenli.

Sedochol olur ama profesyonel değil ama imkan buysa kullanın. Birkaç hafta haftada 2 kez verin. 25 ml içme suyuna 5 damla katacaksınız.
Sonra haftada 1 verirsiniz düzenli.
Teşekkür ederim hocam. Üstteki devedikeni ilacı için siz ne düşünürsünüz?

Tablet değil de şurup tarzında birşey bulursanız daha iyi olur. Tablet suda çözünmez yedirmek zor olur. Ama mamaya katarak veririm derseniz olabilir.

Suda homojen dağılmaz dibe çöker. Doz bir tabletin 1/10'unu vereceksiniz her defasında. Mamaya alışık mı mama yiyor mu ?

Bugünkü dışkıların bazıları tamamen su olmasına rağmen bazıları böyle sizce iyileşme belirtileri var mı?

Evet ilerleme var olumlu anlamda.Ama karaciğer koruyucu kullanmak gerekli. Çünkü dışkılar karaciğer dışkısına benziyor.
Karaciğer için dün size bahsettiğim ilaç kargoda gelir gelmez size doz ile ilgili soracağım hocam. Bir gün daha idare etmemiz lazım böyle. Elimle yem uzatıyorum çoğu zaman yiyor. Ama çok su kaybediyor hiç katı yapmıyor dışkısını hep sulu. Su da veriyorum elimle.

Karaciğer için dün size bahsettiğim ilaç kargoda gelir gelmez size doz ile ilgili soracağım hocam. Bir gün daha idare etmemiz lazım böyle. Elimle yem uzatıyorum çoğu zaman yiyor. Ama çok su kaybediyor hiç katı yapmıyor dışkısını hep sulu. Su da veriyorum elimle.
Dışkılar sıvı değil ama attığınız görselde..
Ne kadar su içtiğini bugün gözlemleyin. Eğer fazla su içiyorsa böbrek sıkıntısı olabilir.
Kuşa daha evvel parazit damlası yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız yaptırın veya yapın.
Sonu mec-mac ile biten ivermektin içerikli dış parazit damlası alın 2 damla bile alsanız yeterli olur. İvomec,baymec olabilir. Oralarda var mı bilmem ama.
Kuşun ense tüyünü aralayıp derisine gelecek şekilde 1 DAMLA damlatın. 15 gün sonra aynı şekilde 1 damla daha. Bitti.
Birkaç gün banyo yaptırmayın ki ilaç etki etsin.
Parazit damlası sonrası birkaç saat veya birkaç gün deli gibi kaşınabilir huysuzlanabilir normaldir,sonra geçer zaten.

Dışkılar sıvı değil ama attığınız görselde..
Ne kadar su içtiğini bugün gözlemleyin. Eğer fazla su içiyorsa böbrek sıkıntısı olabilir.
Kuşa daha evvel parazit damlası yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız yaptırın veya yapın.
Sonu mec-mac ile biten ivermektin içerikli dış parazit damlası alın 2 damla bile alsanız yeterli olur. İvomec,baymec olabilir. Oralarda var mı bilmem ama.
Kuşun ense tüyünü aralayıp derisine gelecek şekilde 1 DAMLA damlatın. 15 gün sonra aynı şekilde 1 damla daha. Bitti.
Birkaç gün banyo yaptırmayın ki ilaç etki etsin.
Parazit damlası sonrası birkaç saat veya birkaç gün deli gibi kaşınabilir huysuzlanabilir normaldir,sonra geçer zaten.
Daha önce hiç parazit damlası kullanmadım. Genelde tüylerini hep gagasıyla kaşır bu parazitten olabilir mi? Peki parazitin yaşadığı durumla bir bağlantısı olabilir mi?

Geri