Ani İshal Kusma ve Halsizlik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ege_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Abiler son bir soru. Kuş özellikle geceleri böyle yapıyor ağzındaki yemi ıslatıp sürekli geviş getirir gibi. Bunu uzun süredir yapıyor. Bir hastalık mı yoksa normal mi?

@Selçuk YÜKSEL @BeautiBird

Ama bunları evvelden söylemeniz gerekiyor. Trikomonis veya mantar şüphesi söz konusu. Ağız içine damak kısmına boğazına iyice bakın beyaz veya sarı lezyon var mı pamukçuk kontrol edin. Trikomonis belirtilerindrn birisi bu şekilde sık sık hareket yapmaktır. Kuşun ağzında pamukçuk oluşur ve kuş ağızdan atmaya çalışır..

Hıcamın dediği gibi Boğazını ve damağını kontrol edin. Mantar veya teicomonas ihtimali olduğu gibi bir ihtimal de karaciğer yetmezliğine bağlı sindirim sorunu da olabilir. Normal bir durum değil ama çok korkutucu birşey de değil.

Ama bunları evvelden söylemeniz gerekiyor. Trikomonis veya mantar şüphesi söz konusu. Ağız içine damak kısmına boğazına iyice bakın beyaz veya sarı lezyon var mı pamukçuk kontrol edin. Trikomonis belirtilerindrn birisi bu şekilde sık sık hareket yapmaktır. Kuşun ağzında pamukçuk oluşur ve kuş ağızdan atmaya çalışır..
Hocam baktım daha önceki konularda yazılmış hep ama ağzında sarı ya da beyaz bir oluşum yok. Bunu uzun zamandır yapıyor özellikle hep akşam 9dan sonra oyun haline getirmiş gibi. Yine de sormak istedim

Hocam baktım daha önceki konularda yazılmış hep ama ağzında sarı ya da beyaz bir oluşum yok. Bunu uzun zamandır yapıyor özellikle hep akşam 9dan sonra oyun haline getirmiş gibi. Yine de sormak istedim
Oyun niteliğinde olduğunu sanmıyorum. Uzun süredir yapıyor olması o hareketi normalleştirmez. Belkide uzun zamandır sindirim problemi yaşıyordur.

Yem çeşitlerinden kaynaklı değil. Ama yem bozuksa bayatsa falan onu bilemem.

Merhaba güncel dışkılar bu şekilde dün 9dan sonra üstünü örttüm gece o ağzından yem döndürme hareketini yapmadı. Sizce durum nasıl?

Eski dışkılarda da zaten leke vardı ama şimdikisinde azalmış. Karaciğer sıkıntısında zaten leke olur. Leke çok ciddi görünmüyor dediğim gibi. Tedavi işe yarıyor. 👍🏻
Farklı gelişme olursa yeniden yazarsınız.

Geri