Abiler son bir soru. Kuş özellikle geceleri böyle yapıyor ağzındaki yemi ıslatıp sürekli geviş getirir gibi. Bunu uzun süredir yapıyor. Bir hastalık mı yoksa normal mi?
@Selçuk YÜKSEL @BeautiBird
Hocam baktım daha önceki konularda yazılmış hep ama ağzında sarı ya da beyaz bir oluşum yok. Bunu uzun zamandır yapıyor özellikle hep akşam 9dan sonra oyun haline getirmiş gibi. Yine de sormak istedimAma bunları evvelden söylemeniz gerekiyor. Trikomonis veya mantar şüphesi söz konusu. Ağız içine damak kısmına boğazına iyice bakın beyaz veya sarı lezyon var mı pamukçuk kontrol edin. Trikomonis belirtilerindrn birisi bu şekilde sık sık hareket yapmaktır. Kuşun ağzında pamukçuk oluşur ve kuş ağızdan atmaya çalışır..
Oyun niteliğinde olduğunu sanmıyorum. Uzun süredir yapıyor olması o hareketi normalleştirmez. Belkide uzun zamandır sindirim problemi yaşıyordur.Hocam baktım daha önceki konularda yazılmış hep ama ağzında sarı ya da beyaz bir oluşum yok. Bunu uzun zamandır yapıyor özellikle hep akşam 9dan sonra oyun haline getirmiş gibi. Yine de sormak istedim
Teşekkür ederim hocam. Yemden kaynaklı olabilir mi? Yemin içeriği darı yulaf keten tohumu aspur.Oyun niteliğinde olduğunu sanmıyorum. Uzun süredir yapıyor olması o hareketi normalleştirmez. Belkide uzun zamandır sindirim problemi yaşıyordur.
Ediyoruz hocam hala sorun görünüyor mu?Toparlanma durumunda dışkılar. Takviyelere devam edin![]()
Ciddi bir sorun görünmüyor,hafif leke var sadece.Ediyoruz hocam hala sorun görünüyor mu?
Hocam o peçeteden kaynaklanıyor mu acaba diye düşündüm peçete gibi emen bir malzeme değil de tahta falan üzerinde olsa yine öyle olur mu bilmiyorumCiddi bir sorun görünmüyor,hafif leke var sadece.