Ani İshal Kusma ve Halsizlik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ege_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karaciğer için dün size bahsettiğim ilaç kargoda gelir gelmez size doz ile ilgili soracağım hocam. Bir gün daha idare etmemiz lazım böyle. Elimle yem uzatıyorum çoğu zaman yiyor. Ama çok su kaybediyor hiç katı yapmıyor dışkısını hep sulu. Su da veriyorum elimle.
Elektrolit varsa suyuna katın. Powerchol yarım suluğa 15 damla katacaksınız en az 15 gün her gün verin probiyotikle birlikte.

Merhaba güncel dışkılar bugün böyle gece boyunca suluydu sabah buna döndü özellikle gece su oranı artıyor dışkılarda

Elektrolit temin etme imkanınız var mı?Yukarıda Selçuk bey yazmış,belki gözden kaçırmışsınızdır diyerek tekrardan yazıyorum.
Su içmesi nasıl?

Elektrolit temin etme imkanınız var mı?Yukarıda Selçuk bey yazmış,belki gözden kaçırmışsınızdır diyerek tekrardan yazıyorum.
Su içmesi nasıl?
Suyunu içiyor elektrolit derken çok hakim değilim kusura bakmayın. Ge-oral ilaç var ve Bt amin Forte var bunlar olur mu? Ne kadar verebilirim?

Hepacur dediğim karaciğer takviyesi geldi içeriği devedikeni ekstraktı, karahindiba, enginar

50 ml suya 2-3 damla diye üstünde doz belirtilmiş

Suyunu içiyor elektrolit derken çok hakim değilim kusura bakmayın. Ge-oral ilaç var ve Bt amin Forte var bunlar olur mu? Ne kadar verebilirim?
(Elektrolit :vücut sıvı kaybettiğinde suyla beraber sodyum v.s.de kaybediyor,bunu dengelemek için kullanılıyor)
Ge-oral olur. @Selçuk YÜKSEL ve @BeautiBird gördükleri zaman nekadar eklemenizi yazacaklardır.

Bugünkü dışkılar öncekilere göre iyi. Birşey katıyor musunuz suyuna ?

2 damla değilde bir süre 4 damla katın. 15 gün kadar her gün verin.

Haftafa 1 gerwit, 3 enteobac, 1 de amin forte koruyucuyla karıştırarak

Teşekkürler hocam.

Bugünkü dışkılar böyle

Karaciğer için olan ürüne başladım. 2 damla koydum. Bir de mikrobik bir şey varsa zeolit iyi gelir deniyor. Siz ne dersiniz?
Zeolit pazarlama ürünüdür,almanıza gerek yok.

Dışkı normale yakın bu arada. Karaciğer destekleyici kullanın bir müddet. Sonra bakalım dışkısına tekrar. Bu arada aldığınız karaciğer ürünü ne sıklıkla kullanılması gerektiği yazıyor mu üzerinde?

Dışkı normale yakın bu arada. Karaciğer destekleyici kullanın bir müddet. Sonra bakalım dışkısına tekrar. Bu arada aldığınız karaciğer ürünü ne sıklıkla kullanılması önerildiği yazıyor mu üzerinde?
Sıklık yazılmamış süs kuşları için 50 ml suya 2-3 damla diye belirtilmiş

2 damla değilde bir süre 4 damla katın. 15 gün kadar her gün verin.
Selçuk hoca öneri yazmış zaten.

Kuş düzelmiş sayılır. Kafes ve ekipmanları Virkon S ile dezenfekte ediniz.

Geri