3 gündür kafesten çıkartmıyorum, kapının önünde üzgün üzgün bakıyor. Üzülüyorum haline. Kafesten dışarı çıkartmamın bir sakıncası var mı? Mantarı evdeki farklı yerlere bulaştırır mı?Dediğiniz şekilde uygulama makul saat 16 da suyu tekrar alıp 19 da yeni ilaçlı su verebilirsiniz. Ama sizin uygulamanız da uygundur.
Dışkıkar düzelmemiş 1 günde düzelmez zaten ama gelişme var biraz
Çıkartabilirsiniz3 gündür kafesten çıkartmıyorum, kapının önünde üzgün üzgün bakıyor. Üzülüyorum haline. Kafesten dışarı çıkartmamın bir sakıncası var mı? Mantarı evdeki farklı yerlere bulaştırır mı?
Hocam kuş kendini demirin arasına sokup boğmaya çalışıyor. Suyunu aldığımda böyle yapıyor.Çıkartabilirsiniz
Dışarı çıkmak istiyor neden kendini boğmak istesinHocam kuş kendini demirin arasına sokup boğmaya çalışıyor. Suyunu aldığımda böyle yapıyor.
Günde 6 saat dışarıda hocam zaten. Suyunu aldıktan sonra demirlere sıkıştırıyor kendiniDışarı çıkmak istiyor neden kendini boğmak istesin![]()
Alır almaz mı yapıyor yoksa bir süre susadıktan sonra mı ?Günde 6 saat dışarıda hocam zaten. Suyunu aldıktan sonra demirlere sıkıştırıyor kendini
Alır almaz huysuzlanıyor kafeste deli gibi ordan oraya gidiyor sonra tüneğin demirine kafasını sokuyorAlır almaz mı yapıyor yoksa bir süre susadıktan sonra mı ?
Suyu almak için yajlaştığınızda kafesi açıp çıkaracaksınız diye hevesleniyor çıkatmayınca da o hareketi yapıyor suluğa beklemeden ilaç katıp geri takın muhtemelen yine aynısını yapacaktır. Suyla alakalı değil o hareketi.Alır almaz huysuzlanıyor kafeste deli gibi ordan oraya gidiyor sonra tüneğin demirine kafasını sokuyor
Günde 5-6 kez su içtiğini görüyorum o kadar.Fazla su içiyor mu
Ne kadar içiyor önemli olan o. Suluğa ne kadar su koyuyorsunuz ve suyu gece nereye kadar inmiş azalmış oluyor?Günde 5-6 kez su içtiğini görüyorum o kadar.
Yarısı kadar koyuyorum 25%'ini içmiş oluyor.Ne kadar içiyor önemli olan o. Suluğa ne kadar su koyuyorsunuz ve suyu gece nereye kadar inmiş azalmış oluyor?
Tek kuş mu var?Yarısı kadar koyuyorum 25%'ini içmiş oluyor.
Yok 25ml değil, 25%.Tek kuş mu var?
25 ml su içmesi fazla. Suluk kaç ml sizin?