Kuş kabarık, ortalamanın üstünde uyuyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omersrn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şurupları hazırlamadan önce çalkalayın,suluğa ekledikten sonra da suluktaki ilaçlı suyu karıştırın.Aynı suluğa katacaksınız triflucan ve bactrim Şifa olsun.

Dediğiniz şekilde uygulama makul saat 16 da suyu tekrar alıp 19 da yeni ilaçlı su verebilirsiniz. Ama sizin uygulamanız da uygundur.
Dışkıkar düzelmemiş 1 günde düzelmez zaten ama gelişme var biraz

Dediğiniz şekilde uygulama makul saat 16 da suyu tekrar alıp 19 da yeni ilaçlı su verebilirsiniz. Ama sizin uygulamanız da uygundur.
Dışkıkar düzelmemiş 1 günde düzelmez zaten ama gelişme var biraz
3 gündür kafesten çıkartmıyorum, kapının önünde üzgün üzgün bakıyor. Üzülüyorum haline. Kafesten dışarı çıkartmamın bir sakıncası var mı? Mantarı evdeki farklı yerlere bulaştırır mı?

3 gündür kafesten çıkartmıyorum, kapının önünde üzgün üzgün bakıyor. Üzülüyorum haline. Kafesten dışarı çıkartmamın bir sakıncası var mı? Mantarı evdeki farklı yerlere bulaştırır mı?
Çıkartabilirsiniz

Alır almaz huysuzlanıyor kafeste deli gibi ordan oraya gidiyor sonra tüneğin demirine kafasını sokuyor
Suyu almak için yajlaştığınızda kafesi açıp çıkaracaksınız diye hevesleniyor çıkatmayınca da o hareketi yapıyor suluğa beklemeden ilaç katıp geri takın muhtemelen yine aynısını yapacaktır. Suyla alakalı değil o hareketi.

Fazla su içiyor mu

12 de içmiyordur 4-5 ml anca içerler. Önünde gün boyu duran sudan kaç ml eksilmiş ona bakın yarın tam 50 ml hazırlayıp kaç ml kaldığını enjektörle ölçün

Geri