grimsi
Meraklı Üye
2. günBugun kacinci gun ge oralin
2. günBugun kacinci gun ge oralin
Tamam anladim yarin da kullanin.tam dolu suluga cay kasiginin 3 te 1 I kadar ekleyin2. gin
ben bir pirinç tanesi kadar ekliyordum daha az bile olabilir dozajını kaçırmak istemedim yarın öyle yapacağımTamam anladim yarin da kullanin.tam dolu suluga cay kasiginin 3 te 1 I kadar ekleyin
Dedigim sekilde yapin biraz daha fazla koyunben bir pirinç tanesi kadar ekliyordum daha az bile olabilir dozajını kaçırmak istemedim yarın öyle yapacağım
Bulamadıysanız keşke sipariş geçseydiniz..malesef bulamadım tartıyı. kilo alması için salmadım bugün full dal darı ve yem yedirdim iştahı yerinde gayet hareketli ama çadırı çıkarttığım için daha çok hareket ediyor oyuncağıyla oynuyor
ailem gelecek onlardan isteyeceğimBulamadıysanız keşke sipariş geçseydiniz..
tahta tünekleri yıkadım kuruyana kadar bunları taktım mecbur
Ge orali 1,2 gün daha kullanın. Tam dolu suluğa 1 Çay kaşığının çeyreği kadar koyunishalinde hala bir gelişme yok çok üzülüyorum...
ilk defa bu kadar hareketli gördüm kuşumu kafesinde ordan oraya atlayıp zıplıyor yemliklerin içine girip çıkıyor ama biraz kabarık duruyor bunları yaparken. güncel dışkı fotoğrafı ekleyeyim mi ?
tamamdır teşekkür ederimGe orali 1,2 gün daha kullanın. Tam dolu suluğa 1 Çay kaşığının çeyreği kadar koyun
Hala tartı temin etmiyor olmanızı şaşkınlık ile gözlemliyorum....ishalinde hiç gelişme yok hep aynı devam maalesef. gayet hareketli dışarı çıkmak için çırpınıyor ve tünekte durup deli gibi kaşınıyor saatlerce. ayrıca göğüs kemiği daha da belirginleşti. bu arada sürekli kabarık duruyor ama hareketli. kafesinden çıkardığım gibi telefona atlıyor telefonu gagaladıktan sonra halıyı gagalayıp kafesine dönüyor. mamayı da yaptım yedi biraz şimdi yine yapıp koyacağım. Adrian kuruma bir süreçtir yavru kuşta olmaz demiştiniz. acaba olabilir mi? bir de deli gibi kaşınması nedendir tüylerini inceledim bit göremedim
tartım bu akşam gelir gidip alamıyorum ki benim elimde değil keşke şimdi gelse..Hala tartı temin etmiyor olmanızı şaşkınlık ile gözlemliyorum....
tarttım 37 gr çıktı ama kemik elime geliyorHala tartı temin etmiyor olmanızı şaşkınlık ile gözlemliyorum....
Ge oral'a devam ediyor musunuz?
evet 4. gündeyimGe oral'a devam ediyor musunuz?