CalmCircle
Yeni Üye
Merhaba trosdy krem aldım sürdüm ama cok hareketli oldugu için biraz gözüne geldi ama geldiği anda tişortma sildim yinede bir sorun olur mu
Merhaba trosdy krem aldım sürdüm ama cok hareketli oldugu için biraz gözüne geldi ama geldiği anda tişortma sildim yinede bir sorun olur mu
Yeni sürdüm zaten kremi şuan birşey yok ama olursa bu kuşu öldürür mü yoksa geçer mi kör falan olabilir mi inşallah öyle birşey yokturTakip edin Gözde kızarma sulanma gözü açamama gibi bir durum var mı ?
Yeni sürdüm zaten kremi şuan birşey yok ama olursa bu kuşu öldürür mü yoksa geçer mi kör falan olabilir mi inşallah öyle birşey yoktur
Yani bu krem süruldüğünde eğer göze geldiyse göze geldikten 1-2 dakika sonra bu kızarma sulanma gibi belirtiler oluyorsa endişelenebilirim tamam ama bu belirtiler 1-2 gün veya 1-2 saat sonra çıkarsa endişelenmeye gerek var mıKuşu öldürmez, yüksek ihtimalle kör de etmez. Alerji yapabilir zamanla geçer tabi ben derece sürüp ne derece sildiğinize bağlı. Şuan kuş gözünü rahat açıp kapatıyorsa endişelenecek durum yok.
Yani bu krem süruldüğünde eğer göze geldiyse göze geldikten 1-2 dakika sonra bu kızarma sulanma gibi belirtiler oluyorsa endişelenebilirim tamam ama bu belirtiler 1-2 gün veya 1-2 saat sonra çıkarsa endişelenmeye gerek var mı
Merhaba göz kapağı gri oluyor ya göz çevresindeki göz kapağı,şimdi kırmızı gibi bir renk oldu o kapağın yarısının rengi bu mantar mı
tumblr gifler
Peki bu kızarıklıklar ne zamana geçer tahmininiz varsa cok üzülüyorum görünce ölecek gibi geliyorMantar değil gözünde sorun yok.
Peki bu kızarıklıklar ne zamana geçer tahmininiz varsa cok üzülüyorum görünce ölecek gibi geliyor
Bu arada soracaktım gaga etrafınaKremi göz çevresine sürmeyin. Gaga etrafına tek sürün kremden dolayı alerji olmuştur.
Bu arada soracaktım gaga çevresine değil mantarın üstüne sürüyorum geçer mi öyle
Aa ben sadece sol gaga kenarında mantar bulunuyor sanıyordum Neyssssse yarın ikisinede sürerimMantar kuşunuzun gaga kenarlarında bulunuyor sağ ve sol gaga kenarı. Mantarlı bölgeye uygulayın günde 2 kez uygulayabilirsiniz sabah ve akşam.