KUŞUMUN NEYİ VAR

karaciğer iyileşiyor mu acaba tırnakları da sarıydı şimdi beyaz
Karaciğerin tam iyileşmesi çoğu zaman uzun soluklu oluyor. İyileşti deyip rehavete kapılmayın. Evet kuşta çok önemli bir mesafe kattettik ama tamamen iyileşmesi zaman alacaktır. Küçük bir ihtimal tam iyileşmiş de olabilir ama yine de tedbiri elden bırakmamakta fayda var.
sizin sayenizde iyileşti nefes alamıyordu boğulacakti veterinerler hiç bir şey yapmadı size minnettarız pastelimizi bu süreçte yanında oldunuz teşekkür ederiz Rabbim sizin de gönlünüze göre versin 🙏🫶
Faydam olmuşsa ne mutlu. İyileşen kuş hikayeleri konusuna kuşun iyileşme sürecini ve uygulanan yöntemleri yazarsanız sevinirim. Aynı sorunu yaşayan başka kuş sahiplerine de yol göstermesi açısından.
eski bebeklik tüyleri olan bu su yeşili tüyleri yeniden belirgin oldu hasta iken sadece sarıydi
Kuş resmen evrim geçirmiş.. Ben değişim bekliyordum ama kuş abartmış sanki 😂

Kuşun rengi değişmiş? Pigmentle ilgili bir durum. Karaciğer hastalığının rengi değiştirme gibi bir durumu var mıydı bilmiyorum. Ama renk maviden sarıya dönmüş. Bu şaşırtıcı garip..

Karaciğerin tam iyileşmesi çoğu zaman uzun soluklu oluyor. İyileşti deyip rehavete kapılmayın. Evet kuşta çok önemli bir mesafe kattettik ama tamamen iyileşmesi zaman alacaktır. Küçük bir ihtimal tam iyileşmiş de olabilir ama yine de tedbiri elden bırakmamakta fayda var.

Faydam olmuşsa ne mutlu. İyileşen kuş hikayeleri konusuna kuşun iyileşme sürecini ve uygulanan yöntemleri yazarsanız sevinirim. Aynı sorunu yaşayan başka kuş sahiplerine de yol göstermesi açısından.

Kuş resmen evrim geçirmiş.. Ben değişim bekliyordum ama kuş abartmış sanki 😂
bugün aylar sonra ilk defa yeniden kusmaya başladı beyaz sıvı kokusuz yem tanesi de vardı ne yapacağımı bilmiyorum bilemedim elim ayağım titredi 😭

Karaciğeri daha yam düzelmemiş demekki. Bu süreç bazen aylar hatta yıllar sürebiliyor. Takviyeleri aksatmadan devam edin. Uçuş egzersizleri de yapmalı.

Karaciğeri daha yam düzelmemiş demekki. Bu süreç bazen aylar hatta yıllar sürebiliyor. Takviyeleri aksatmadan devam edin. Uçuş egzersizleri de yapmalı.
2 saat oldu aralıklı kusuyor
yarın yeniden sedechol başlayayım
şimdi devedikeni tohumu verdim
koku olmaması iyiye mi işaret mantardan dolayı kusma değildir inşallah
mantar ilacı mı vermeliyim trıflucan var

Sedocholü kesmiş miydiniz ?

Hafyada 3 powerchol 2 sedochol şeklinde devam.

Powerchol katacağınız günlerde geceden suluğunu alın sabah 10 gibi verin. Veya sabah suluğu alıp 3 saat susuz bıraktıktan sonra verin.

A
Sürekli gagasını açıp kapatıyor hava 46 dereceyi gördü burda ondan da etkileniyor mu
Şu an hissedilen 44 Gaziantep de
Acaba yeniden triot bezleri mi büyümeye başladı sabah med toy verdim akşam da iyot solüsyon mı versem 2 gün
İyotu ayda bir veriyordun belki gözden kaçmış olabilir içmemişdir

Geri