Selimhan D.
Yeni Üye
Açık yem buna sebep olmaz, ama yine de kulkanılmama. Kullandığınız vitaminler neler?Vitamin yumurta ne varsa veriyorum bu aralar duzelsin diye acaba yemden mi oluyor diye düşünüyorum açik kullaniyordum şimdi internetten gardenmix sipariş ettim sebebi ne olur peki sizce düzelir mi ne yapmam gerekiyor hastamiki
Tüy sağlığı için vitamin olarak versele laga mutavit yada röhnfried bt amin forte tavsiye ediliyor forumda.
Kullandigim vitamin avisol plus suyuna tazeleyerek atiyorum yaklasik bir aydir tuyleri de 2 aydir fln boyle ben ilk basta tuy dokumundedir fln dedim ama hareketlerinde ve enerjisinde hicbir sikinti yok gayet rahatta uçuyor diye duusnup erteledim galiba suanda da gecmeyince dert edinmeye başladım ayrica kusum pek yavru sayılmazAçık yem buna sebep olmaz, ama yine de kulkanılmama. Kullandığınız vitaminler neler?
Duş aldırmamak tüylerin sağlıksız gözükmesine sebep olmaz. Avisol Plus iş görücü bir ürün değil. Bt-amin Forte öneririm B vitamini olarak.Birde hic yıkamadık ve su gorunce cok yikanmak istiyor acaba bununla bir alakasi varmidir ki yani bende suan yorum yapmaya calisiyorum size verebilcegim hangi bilginin gerekli olup olmadigini bilmiyorum fakat
Tamam onu değiştiririm yani vitamin konusunda sıkıntı olabilirDuş aldırmamak tüylerin sağlıksız gözükmesine sebep olmaz. Avisol Plus iş görücü bir ürün değil. Bt-amin Forte öneririm B vitamini olarak.
Kuşun daha net bir fotoğrafını atar mısın? B vitamini etkili olabilir ama kesin düzelir, hallolur demiyorum.Tamam onu değiştiririm yani vitamin konusunda sıkıntı olabilir![]()
Göbeğinde beyaz rebkli olan tuyler var fakat kuş yavruykende ala beyaz mavi karışıktı yani tuysuz degil ama footgraf ekliyim hattaGöbeğindeki tüylerdemi yok karnı bembeyaz galiba.
Göbeğinde beyaz rebkli olan tuyler var fakat kuş yavruykende ala beyaz mavi karışıktı yani tuysuz degil ama footgraf ekliyim hatta
Tamamdır peki ne kadar süre araliklarla kac damla kullanılır bu hic duymadim da markayı, yarın gidip ariycam umarım biran once iyileşir peki birde muadili varmı sizce bu da olabilir dediğiniz hic duymadim da bu markayi bulamazsam diye soruyorumKuşun tüysel bir rahatsızlığı olduğu belli. B vitamini takviyesi yapın bakalım belki bir ekti alırız.
Petshoplarda bulamazsın. İnternetten bölünmüş olarak al yoksa çok pahalı.Tamamdır peki ne kadar süre araliklarla kac damla kullanılır bu hic duymadim da markayı, yarın gidip ariycam umarım biran once iyileşir peki birde muadili varmı sizce bu da olabilir dediğiniz hic duymadim da bu markayi bulamazsam diye soruyorum
Trendyol veya Akyol Kardeşler üzerinden bölünmüş olarak alabilirsiniz. 40 ₺ bir fiyatı var. Kullanımı için;Tamamdır peki ne kadar süre araliklarla kac damla kullanılır bu hic duymadim da markayı, yarın gidip ariycam umarım biran once iyileşir peki birde muadili varmı sizce bu da olabilir dediğiniz hic duymadim da bu markayi bulamazsam diye soruyorum
Trendyol veya Akyol Kardeşler üzerinden bölünmüş olarak alabilirsiniz. 40 ₺ bir fiyatı var. Kullanımı için;
![]()
Röhnfried Ürünlerinin Suluk İle kullanım miktarları
Röhnfried Gervit-W MultiVitamin : 100 ml suluğun yarısı olan 50 ml suya ( 5 damla ) Haftada 1-2 gün Röhnfried Bt-Amin B vitamini : 100 ml suluğun yarısı olan 50 ml suya ( 15 damla ) Tüy dökme mevsiminde haftada 3 kere ve normal zamanlarda haftada 1 kere Röhnfried Hexenbier Doğal Bağışıklık...www.muhabbetkusu.com.tr
Petshoplarda bulamazsın. İnternetten bölünmüş olarak al yoksa siparişimi veriyim o zaman umarim yakin zamanda gelismelerden veya etkilerinden haberdar ederim çok tesekkurlerrr
Yok hayır yolmuyor sadece taramaya calisiyor bazen onuda bircok kus yapar tahminimceO kısmında mavi olması lazım. Çok çok yaşlıda durmuyor. Kendi yoluyor mu ?