Muhabbet kuşu kursak mantarı

Gaga gıcırdatma ara ara yaparlar bir nevi bileyleme yapıyorlar ona takılmayın.
Hocam bugün mavi kuşa Triflucan öğlen 12 de veriyordum günlük ilk dozunu ama bugün okula erken gittim yeni geldim eve şuan bu dozu atlaayayim mi eğer vereceksem gece kaçta vereyim ikinci dozu

Hocam
Virkon s adlı yazdığım konu paylaşımında size anlattım yazımı okuyun orda.
Gaga taşına içme suyuna yeme tabiiki virkon s gelmemeli yani üzerine püskürtülmemeli. Zaten bunları kafesten çıkaracaksınız, sonra kafesi banyoya götürün ya da bahçeniz varsa uygun bir yere götürün. Orada virkon s kullanın.
Hocam sarı kuşun triflucan tedavisi dün 14.gundu bitti
Bugün bir iki kere söyle bir hareket yaptı bu kusma harketi mi yoksa normal bir hareketi mi anlayamadım

Çektiğiniz videoda kuş uyku modunda. Normal zamanlarda da böyle hareketler yapıyorsa sorundur. Yapmıyorsa sorun yok

Çektiğiniz videoda kuş uyku modunda. Normal zamanlarda da böyle hareketler yapıyorsa sorundur. Yapmıyorsa sorun yok
Evet hocam uykudan yeni uyandı ışığı açmıştım ötmeye başlama hareketi olarakta yapıyor böyle ileri geri kafasını kusma herketi daha belirgin bir hareketti o zaman normal inşallah bu hareketi. Birde mavi kuşun sabah dozu kaçtı o saatte okuldaydim bugün tek doz verebileceğim 1 damla akşam dozu sorun olur mu

Geri