Gözünün fotoğrafını atar mısınız @ADRIAN
Hocam ben maalesef ki bu konularda çok bilgili değilim sizi yönlendiremem ancak göz nezlesinde kanama olmuyor diye biliyorum gözünde herhangi bir hasar var mı ve hala kanıyor muHocam göz nezlesi olmuş olabilir mi?
Hocam ben maalesef ki bu konularda çok bilgili değilim sizi yönlendiremem ancak göz nezlesinde kanama olmuyor diye biliyorum gözünde herhangi bir hasar var mı ve hala kanıyor mu
Tırnağını kesmek için veterinere götürürseniz daha iyi olur çok hassas oluyor çünkü. Şuan gözünde açık bir yara var mı hocam https://iyikus.com/konular/muhabbet-kusunda-kanamalar.76/ bu sitede yazanlar yardımcı olur yara varsa dezenfekte konusunda
Hocam fotoğraf pek net değil, gözüne tam odaklayıp çekerseniz yara var mı anlayabilirizHocam her şey resimdeki gibi, ne fazla ne eksik.
Tırnağıyla yaptığını pek sanmıyorum diğer kuşlar yapmış olabilir.Ilık suyla temizleyin yavaşça,açık yara ya da tahriş var mı ona bakın.Hocam her şey resimdeki gibi, ne fazla ne eksik.
Hocam fotoğraf pek net değil, gözüne tam odaklayıp çekerseniz yara var mı anlayabiliriz
Tırnağıyla yaptığını pek sanmıyorum diğer kuşlar yapmış olabilir.Ilık suyla temizleyin yavaşça,açık yara ya da tahriş var mı ona bakın.
Gözü fotoğrafta net olarak görünmüyor, eczaneden gentagut göz damlası alıp günde 1 kez damlatın. Tırnağı uzun ise veteriner yada üretimciye götürüp kestirin, becerebilecek iseniz kendiniz kesebilirsiniz fakat dikkatli ve sadece uçlardan kesmeniz lazım damara denk gelmemeli .
Kuşun gözü sürekli kaşınacağı için kafes demirlerine sürtebilir tırnağı ile kaşımaya çalışabilir enfeksiyona yol açmaması için kafes temizliğine özen gösteriniz.