muhabbet kuşumun kaka ve tüy sorunlari

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilge.J
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
karacigerden dolayi mi iyileşemiyor cocuk :(
Kuşta mantar da vardı ama mantar iyileşmesine rağmen öğürme kusma vs devam etmesinin karaciğerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. 😔

Tedavinin kaçıncı günü ?

Tedavi 10 günü bulduysa eğer keselim bulmadıyda 10 günü tamamlayalım her ihtimale karşı.

Prozim plus vardı sanırım sizde uzun bir süre her gün kullanalım. Sedochol, powercol, carnispeed temin edelim. P tesi perşembe sedochol + probiyotik, diğer günler powerchol + probiyotik, çarşamba, cumartesi ek olarak carnispeed de katın suya. Pazar günü de tam suluğa 1 damla vitabol yine ek olarak.

7. gundeyiz henuz. 10 gune tamamlayacagim hocam.
powerchol almiştim bir sure once, kargoda kirilmiş zehir gibi kokuyordu bozulmus bu diye vermedim cocuga. bodruma koydum duruyor oylece. sedochol ve carnispeed yok onlari almam lazim

Yeni bir powerchol sipariş edelim risk almayalım diğerini kullanarak. Evet powerchol kokusu keskindir bozuk kavun gibi kokar ve normaldir.

30 ml yeter.

tamam 3 urunu de siparis ettim hafta ici gelirler heralde. yalniz bu powerchol ü icmek istemeyecek kesin ama bakalim nasil iciricem :) oğluşumun sagligi yerine gelsin de

tamam 3 urunu de siparis ettim hafta ici gelirler heralde. yalniz bu powerchol ü icmek istemeyecek kesin ama bakalim nasil iciricem :) oğluşumun sagligi yerine gelsin de
Israrla önünde duracak en fazla birkaç saat dayanır ilk suyuna 1 damla katarsınız yavaş yavaş alışır

Kokusu normal değilse iade edin.

alali bi kac ay oldu kırık geldi, sahibini aradim hu cok koyu kokuyo ve kirilmis akmis her yere diye bi sey olmaz baska bi siseye alin dedi. kötü kokmasi da normalmis oyle soyledi ama yine de onu kullanmicam yeniden siparis ettim
Kokusu normal değilse iade edin.

merhabalar.
hocam tedavinin 9. gunundeyiz diskimiz genelde bu sekilde ya da azicik yesil sulu oluyor. 3 gundur öğürme ve kusma yok, istahi yerinde, hareketli.
mantari atlatti mi sizce? tek sorunumuz karaciger kaldi degil mi? siparisler henuz gelmedi gelince bilgilendiricem

merhabalar.
hocam tedavinin 9. gunundeyiz diskimiz genelde bu sekilde ya da azicik yesil sulu oluyor. 3 gundur öğürme ve kusma yok, istahi yerinde, hareketli.
mantari atlatti mi sizce? tek sorunumuz karaciger kaldi degil mi? siparisler henuz gelmedi gelince bilgilendiricem
Son attığınız dışkı bir öncesine göre daha iyi. İlaca devam edelim. Belki uzun süre ilaç kullanmadan dolayı karaciğer yorgundur. Çabuk karar verip hata etmemek adına ilaca devam. Zaten ilaçlar gelince teiflucan'a ek olarak veririz. Tedavi sonrası da devam ederiz. Karaciğerde problem var ancak ileri seviyede değil toparlanacak diye düşünüyorum.

Gelişmeler ne ? Güncel Dışkı paylaşır mısınız

hocam ilaclar henuz gelmedigi icin yazmamistim hemen paylasayim. genel durumunda ve istahinda bi degisiklik yok iyi. diskilar sabit degil pek yani bazen dun attigim gibi oluyor bazen de simdi attigim gibi

Evet karaciğerde problem olduğu net bu dışkıda. İlacı keselim artık. Probiyotikle devam edelim ilaçlar gelene kadar.

selamlar. powerchol geldi hocam guneste mi kaldi bilemicem kargoda baya isinmişti gelir gelmez buzdolaba koydum simdi.
mantar ilacini kestik ama hala gecmemis olabilir diye endişeleniyorum sonucta mantar kolay iyilesen bir hastalik degil kuşlarda :( acaba biraz daha mi devam etseydik mikostatine @Selçuk YÜKSEL

Devam edebiliriz 14 güne tamamlayın. Mikostatin karaciğere yük değildir serbestçe kullanılabilir. Hatta powerchol ile birlikte kullanmanızda da sakınca yok. Kuşta mantar sorunu iyileşti aslında. Ama yine de devam etmekte sakınca yok.
Dezenfekte ettiniz mi temas ettiği her şeyi her yeri ? Hayırsa edin.
50 ml suya 5 damla mikostatin, 15 damla powerchol , 5 damla prozim plus. 14 gün tamamlanan kadar her gün bu şekilde.

15. Günden itibaren mikostatini kesip diğer ikisine aynı doz devam. Ama powerchol 2 günde bir prozim her gün şeklinde ilerleyelim. Tedavi sonrası süreçte. 1 ay kadar bu şekilde devam edip sonra haftada 2 ye düşüreceğiz. Haftada 2-3 defa ek olarak forte de kullanırsınız suya. Onu da 10 damla katın.

iki gundur evde degilim yarin gidecegim ilk isim dezenfekte etmek olacak odami ve evi :) çünkü özgür bi kuş her yerde takilabiliyor. evet 14gune tamamlayalim en azindan benim de icim rahat etsin hem belki de nuksetme durumu olabilir kalintilar olabilir iyice iyileşsin evladim. her gun durum bildirimi yaparim zaten tesekkur ederim hocam

Geri