Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Sınıfta bırakmam ama tek ayak üstünde durdururum yaniHocadan iyi not almamız lazım yoksa sınıfta kalacağız![]()

Sınıfta bırakmam ama tek ayak üstünde durdururum yaniHocadan iyi not almamız lazım yoksa sınıfta kalacağız![]()
Burada 8 saat ibaresi var yemlikte 8 saat kalabilir olarak algıladım,yanlış mı anlamışım?Verdiklerinizi ( çimlemeleri ) atmayın sakın yemlikte dursun. Nemli olduğu için yememiştir muhtemelen bir tadına baksa bir daha vazgeçemez. Çok severler normalde.
Yarın diğer yemliği alın. Sadece o kalsın önünde 8 saat bekleyin korkmayın birşey olmaz. 8 saat bekleyin ama ! Ben korkmayın deyince korkulmaz korkulmamalı![]()
8 saat normal yemini vermeyin de yemek zorunda kalsın demek istedim orda.Burada 8 saat ibaresi var yemlikte 8 saat kalabilir olarak algıladım,yanlış mı anlamışım?
Eyvah ben yine yanlış anlamışım8 saat normal yemini vermeyin de yemek zorunda kalsın demek istedim orda.
Dışı kurusun içi çok sorun değil. Mantat veya bakteri içinde üremez kokay kolay. Her gün bile verilebilir. Hatta kuru yemin yerine bile kullanılabilir. Çünkü besleyiciliği artıyor sadece.Eyvah ben yine yanlış anlamışımBu tohumların dışını ne kadar kurulasakta içleri nemli kalacak bir sorun oluşturur diye çekinmiştim. Fırsat buldukça uygularım artık.
Kabız gibi görünmüyor dışkısı. Hatta eskiye oranla ilerleme var bayağı. Ama tam düzelmiş değil tabiki.dikkat dikkat dışkı kontrol
hocam cogu zaman boyle yapiyor bazen de hafif sulu oluyor. ama bazen kakasini yapar gibi yapip bi sey yapmiyor. kabizlik olabilir mi![]()
8z10i0x.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 07 Eylül 2025 tarihinde yüklenmiş olup, 4000×3000 piksel, JPG formatındadır — 8z10i0x . jpghizliresim.com
Çok zor değil. Dediğim gibi bçhiç birşey yapamıyorsanız bile 5 saat suda bekletin beş saatte nemli tutun sonra yıkayıp verin. Filizlenmesi şart değil.çimlendirmeden 0 aldim hocam zaten ama yapicam. cok şükür ilerleme kaydediyor![]()
Tamam kızmıyorumhocam istikrarliyim 8saat degil ama 5 saat sadece onunde cimlenmis yem vardi yemedi sonra icim el vermediay gene azarı işittik hocadan..
hocam siz karaciger duzelecek gibi dediniz ya inanin icime su serptiniz. özenle takip ediyorum tedavisini günü gününe uyguluyorum insallah kisa zamanda iyilesir cocugum.
tekrar gorusunceye dek hoscakalin hocam, cok sinirlenmeyin kizmayin burdakilere, aklim sizde kalmasin![]()