Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Elinizdeki ürünleri yazın ben eksikleri önereyim.
Hayır kızmıyorum, uyarıyorum sadece. Çünkü yavrucağın çabuk toparlamasını istiyorum. Kuş bende 3-4 gün kalsa canavar gibi yemeye başlar çimlenmiş tohumu. Ondan ısrarcı davranıyorum. Yoksa niyetim size kızmak eleştirmek falan olamaz. Ki sizi anlıyorum inatçı olduklarını biliyorum.hocam askolsun sanki ben vermiyorum yani hemen bana kiziyosunuz![]()
MaşaAllah,şifa olsun oğluşa. Kaç gündür uğraşıyorum bizim oğluş yemiyor , artık pes ettim.
sizi o kadar iyi anliyorum ki. benimki de istahla yemedi oyle azcik yedi birakti.MaşaAllah,şifa olsun oğluşa. Kaç gündür uğraşıyorum bizim oğluş yemiyor , artık pes ettim.
Selçuk hocadan korkusuna yemiştirsizi o kadar iyi anliyorum ki. benimki de istahla yemedi oyle azcik yedi birakti.
insallah siz de azicik da olsa yedirebilirsiniz
Bilge hanıma 3-4 gün gönderin bende kalsın dedim yavrucağın ödü koptu da yedi muhtemelenSelçuk hocadan korkusuna yemiştir
Bizim eleman hiç yemiyor,yemlikten alıp atıyor.Kafes tabanında çimlendirme gibi bir planı var sanırım![]()
Anacığından ayrılmak istememiştir garibim.Kameranın sol tarafı görünmüyor,bence orada yemediği mamaları stokladıBilge hanıma 3-4 gün gönderin bende kalsın dedim yavrucağın ödü koptu da yedi muhtemelen![]()
caktirmayin selcuk hoca gormesin diye cekmedimAnacığından ayrılmak istememiştir garibim.Kameranın sol tarafı görünmüyor,bence orada yemediği mamaları stokladı![]()
Hocam size öyle gelmiş. Size neden çemkireyim. Yavrucağın çimlenöiş tohum yemesi veya yememesi beni çok ilgilendiren bir şey değil. Sadece korumacı davranmanın onlara zarar verdiğini bildiğimden ısrarcı davranıyorum. Yoksa benlik bir durum yok.hocam en son bana oyle bi çemkirdiniz ki, bu sefer de yemeseydi çocuk uyeligimi silip kayiplara karismayi planliyordum![]()
hocam biliyorum saka yapiyorum size takilayim dedim azicikHocam size öyle gelmiş. Size neden çemkireyim. Yavrucağın çimlenöiş tohum yemesi veya yememesi beni çok ilgilendiren bir şey değil. Sadece korumacı davranmanın onlara zarar verdiğini bildiğimden ısrarcı davranıyorum. Yoksa benlik bir durum yok.