Tüy dökümü

Şuan dikkat ettim dışkısı kokuyordu probiyotikten olabilir mi ? Oda ağır kokuyor çünkü

Şuan dikkat ettim dışkısı kokuyordu probiyotikten olabilir mi ? Oda ağır kokuyor çünkü
Hayır,probiyotikten dolayı dışkı kokmaz. Dışkıda koku mantar,bakteri kaynaklı olabilir.
Güncel dışkı görelim.

Bunu hastalığından bu yana ilk kes gördüm standart normal dışkısı oluyordu
E Coli olması ihtimal dahilinde. E Coli dışkısına benziyor. E coli bakterisi dışkıda kötü kokuya sebep olur. Siz daha fazla dışkı fotosunu atmaya ve de kuşun güncel videosunu çekip atın. Selçuk hoca da girince konunuza bakacaktır.

E Coli olması ihtimal dahilinde. E Coli dışkısına benziyor. E coli bakterisi dışkıda kötü kokuya sebep olur. Siz daha fazla dışkı fotosunu atmaya ve de kuşun güncel videosunu çekip atın. Selçuk hoca da girince konunuza bakacaktır.
Kafesini yeni temizledim dışkı yaptığında tekrar paylaşacağım

Kuşun ağız içini kontrol eder misiniz damak kısmına falan bakın, beyaz veya sarı lezyon var mı bakınız. Daha evvel sormuş olabilirim belki ama yine bakın.

Veterinerden enroflaksasin etken maddeli bir antibiyotik alıp kullanın. Yoksa e coli için kullanılacak bir antibiyotik isteyin. Baytril verecek olursa %2.5 olmalı mutlaka %10 falan vermesin.

Veterinerden enroflaksasin etken maddeli bir antibiyotik alıp kullanın. Yoksa e coli için kullanılacak bir antibiyotik isteyin. Baytril verecek olursa %2.5 olmalı mutlaka %10 falan vermesin.
Abi şimdi semtteki 2 veterinere gittim ellerinde yokmuş numaramı aldılar
Kargom da geldi probiyotik ve karaciğer koruyucu

Dışkı halen bozuk devam ediyor mu? Kusmuk veya ağzında kötü koku oluşumu var mı? Dışkıda kötü koku devam ediyor mu?

Geri