Sipariş verdim ona ek probiyotik de dahilKaraciğer koruyucu temin etmiş miydiniz? Etmediyseniz edin,ona ihtiyaç var
Aktarmada görünüyor kargoda pazartesi anca gelir
Sipariş verdim ona ek probiyotik de dahilKaraciğer koruyucu temin etmiş miydiniz? Etmediyseniz edin,ona ihtiyaç var
Hayır,probiyotikten dolayı dışkı kokmaz. Dışkıda koku mantar,bakteri kaynaklı olabilir.Şuan dikkat ettim dışkısı kokuyordu probiyotikten olabilir mi ? Oda ağır kokuyor çünkü
Bunu hastalığından bu yana ilk kes gördüm standart normal dışkısı oluyorduHayır,probiyotikten dolayı dışkı kokmaz. Dışkıda koku mantar,bakteri kaynaklı olabilir.
Güncel dışkı görelim.
E Coli olması ihtimal dahilinde. E Coli dışkısına benziyor. E coli bakterisi dışkıda kötü kokuya sebep olur. Siz daha fazla dışkı fotosunu atmaya ve de kuşun güncel videosunu çekip atın. Selçuk hoca da girince konunuza bakacaktır.Bunu hastalığından bu yana ilk kes gördüm standart normal dışkısı oluyordu
E Coli olması ihtimal dahilinde. E Coli dışkısına benziyor. E coli bakterisi dışkıda kötü kokuya sebep olur. Siz daha fazla dışkı fotosunu atmaya ve de kuşun güncel videosunu çekip atın. Selçuk hoca da girince konunuza bakacaktır.
Yeni bu iki dışkı yem yok içindeE Coli olması ihtimal dahilinde. E Coli dışkısına benziyor. E coli bakterisi dışkıda kötü kokuya sebep olur. Siz daha fazla dışkı fotosunu atmaya ve de kuşun güncel videosunu çekip atın. Selçuk hoca da girince konunuza bakacaktır.
Kuşun ağız içini kontrol eder misiniz damak kısmına falan bakın, beyaz veya sarı lezyon var mı bakınız. Daha evvel sormuş olabilirim belki ama yine bakın.
Abi şimdi semtteki 2 veterinere gittim ellerinde yokmuş numaramı aldılarVeterinerden enroflaksasin etken maddeli bir antibiyotik alıp kullanın. Yoksa e coli için kullanılacak bir antibiyotik isteyin. Baytril verecek olursa %2.5 olmalı mutlaka %10 falan vermesin.
Abi şimdi buldum veterinerden antibiyotik ağzına 1 damla damlatın dediVeterinerden enroflaksasin etken maddeli bir antibiyotik alıp kullanın. Yoksa e coli için kullanılacak bir antibiyotik isteyin. Baytril verecek olursa %2.5 olmalı mutlaka %10 falan vermesin.
İlaçtan Kusma olursa 3-4 saat sonra bir damla daha damlatın. Yada yarım suluğa 4 damla katarak verin.Şimdi ağzına damlattım bir damla hemen yem kustu
Evet abi ilaçtan sonra yem kustuİlaçtan Kusma olursa 3-4 saat sonra bir damla daha damlatın. Yada yarım suluğa 4 damla katarak verin.
Bu sabah ki dışkıları koku yok
Yemek yemesinde sorun yok hatta kum ve yem çok yiyor kafesinden çıkıp masada uyuyor sürekli dinleniyor sanırım diğer kuş çok canlı ondan kaçıyor galiba
Antibiyotik harici yapmam gereken bir şey varmı ? Hasta olduğunun farkındayımDiğer kuşla alakası yok,kuşunuz hasta. Dışkılar normal değil.