Kafes tabanına tuvalet kağıdı koyup güncel dışkı fotoğraflarını atınız.Arkdaşlar merhaba bugün kuşuma eş aldım aldığım eşin dışkısı çok sulu acaba hasta mı ?Ekli dosyayı görüntüle 46950
Kafes tabanına tuvalet kağıdı koyup güncel dışkı fotoğraflarını atınız.
Kuşum hep aynı yerde duruyor.Güncel dışkıları paylaşmaya devam ediniz
Kuşum hep aynı yerde duruyor.Ekli dosyayı görüntüle 46973
Abi birde çoğu zaman ağzını açıp kapatıyor nede ?Eczaneden ge oral alıp tam dolu suluğa 2-3 pirinç tanesi kadar koyun suyu günlük değiştirin 3 gün devam edin durumuna bakalım.
Kuyruğun aşağı yukarı hareket etmesi, hırıltılı nefes alma, hapşırma tıksırma, uçtuğunda yada yorulduğunda fıs fıs şeklinde çıkarması, gagasını kafes demirlerine takıp uyuması var mı ? Yoksa sorun yok esneyebiliyorlar.Abi birde çoğu zaman ağzını açıp kapatıyor nede ?
Kuyruğun aşağı yukarı hareket etmesi, hırıltılı nefes alma, hapşırma tıksırma, uçtuğunda yada yorulduğunda fıs fıs şeklinde çıkarması, gagasını kafes demirlerine takıp uyuması var mı ? Yoksa sorun yok esneyebiliyorlar.
Tamamdır ge oral kullanıp güncel dışkı fotoğraflarını atarsınızUçtuğunda yada yorulduğunda fıs fıs şeklinde ses var diğerlerini hiç görmedim ama görürsem burdan yazarım.
Kuyruğun aşağı yukarı hareket etmesi, hırıltılı nefes alma, hapşırma tıksırma, uçtuğunda yada yorulduğunda fıs fıs şeklinde çıkarması, gagasını kafes demirlerine takıp uyuması var mı ? Yoksa sorun yok esneyebiliyorlar.
Kusma yada ağızda köpürme var mı? Videoya çekebilirsem daha sağlıklı olurAbi şuan ağzını sürekli açıp kapatıyor bunu 5-8 kere tekrarlıyor sonra duruyor ve yeniden başlıyor
Kusma yada köpürme gibi bir şey yok hareketi yapınca video ya alıp buraya atarım abi.Kusma yada ağızda köpürme var mı? Videoya çekebilirsem daha sağlıklı olur
Abi iki sorum varKusma yada ağızda köpürme var mı? Videoya çekebilirsem daha sağlıklı olur
Kaleidon probiyotik ve kuşlarda hiç kullanmadım bilmiyorum etkilerini. Probiyotikten önce ge oral ile su kaybının önlenmesi lazım.Abi iki sorum var
1.Abi sen 'gagasını kafes demirlerine takıp uyuması var mı ?' diye sormuştun uyumuyor ama böyle yapıyor
2. İshal için kalaidon damla olur mu ?
Abi yanlış fotoğrafı atmışım doğrusu bu olucak ge oral i bügün alıcam ve kuş geldğinden beri su içtiğini görmedim.Kaleidon probiyotik ve kuşlarda hiç kullanmadım bilmiyorum etkilerini. Probiyotikten önce ge oral ile su kaybının önlenmesi lazım.
Ağzını açıp kapatmasını normal olarak görüyorum diğer semptomlar ile birlikte görülürse solunum yolu sorunu üzerinde durabiliriz.
Abi fotoğraf atıcam ama atamıyorum izin vermiyorKaleidon probiyotik ve kuşlarda hiç kullanmadım bilmiyorum etkilerini. Probiyotikten önce ge oral ile su kaybının önlenmesi lazım.
Ağzını açıp kapatmasını normal olarak görüyorum diğer semptomlar ile birlikte görülürse solunum yolu sorunu üzerinde durabiliriz.
Abi fotoğraf atıcam ama atamıyorum izin vermiyor
![]()
Forumda Yeni Konu Açma ve Konuya Resim Yükleme Anlatımı
Forumda iki şekilde konu açılabilir. 1.Yol 1) Anasayfada bulunan Yeni Konu Aç butonuna tıklayarak ( Aşağıdaki örnek resim üzerine tıklayarak tam ekran bakabilirsiniz ) 2) Açılan forum kategori listesinden uygun konu seçilir ( Aşağıdaki örnek resim üzerine tıklayarak tam ekran bakabilirsiniz...www.muhabbetkusu.com.tr