derya_1986
Yeni Üye
Merhabalar. Ben uzun zamandan sonra ilk kez muhabbet kuşu besliyorum. Kendisini; 4 ay önce yolda bulup sahiplendim. Bulduğumda epey korkak ve cılızdı. Şimdi biraz toparladı çok şükür. Yaklaşık 2 hafta önce tarttığımda 40 gr civarı geldi. Kışa gireceğimiz için biten yemini sipariş ederken; bir kaç takviye ürün de sipariş ettim. Acaba tüm siparişlerimi yazsam; bana hangi zaman aralıklarında, ne sıklıkla ve ne kadar oranda kullanmam gerektiği hakkında bir tablo hazırlayabilir misiniz? Bunu yazıcımdan çıktı alıp ev halkınca görünebilecek bir yere asmayı düşünüyorum ki; benim zorunlu olarak evde olamadığım zamanlar annemler rahatça bakabilsinler kuşuma. Aldığım ürünlerin listesi şunlar:
1) Dr. Heigel' s Tüy Bakım Spreyi
2) Dr. Heigel' s Bit & Pire Tozu (Henüz kullanmadım.)
3) Röhnfried Sedochol Genel Sağlık Düzenleyici
4) Biyoteknik Avisol Plus Multivitamin
5) Vitasend Mineralli Kuş Kumu
6) Quik Muhabbet Kuşu Kondisyon Yemi
7) Gold Wings Ballı Kraker
8) Kalamar Kemiği, Mineral Blok, Kalsiyumlu Gaga Taşı, Meyveli Enerji Bloğu
Bunların dışında almamı tavsiye ettiğiniz bir ürün var mıdır? Tüneklerim, salıncağımız, yemliklerimiz ve merdivenimiz ahşap, suluğumuz geniş ağızlı; gag ağızlı da var ama hem temizliği zor oluyor hem kendisi zor içiyor hem de onu sadece vitaminli / ilaçlı su verirken kullanıyorum.
Bunun dışında haftada bir de çok küçük bir parça haşlanmış yumurta veriyorum.
Sizin başka önerileriniz olursa da öğrenmek isterim. Seneye yanına eş alıp üretime başlamayı düşünüyorum eş - dost, yakın çevrem için
1) Dr. Heigel' s Tüy Bakım Spreyi
2) Dr. Heigel' s Bit & Pire Tozu (Henüz kullanmadım.)
3) Röhnfried Sedochol Genel Sağlık Düzenleyici
4) Biyoteknik Avisol Plus Multivitamin
5) Vitasend Mineralli Kuş Kumu
6) Quik Muhabbet Kuşu Kondisyon Yemi
7) Gold Wings Ballı Kraker
8) Kalamar Kemiği, Mineral Blok, Kalsiyumlu Gaga Taşı, Meyveli Enerji Bloğu
Bunların dışında almamı tavsiye ettiğiniz bir ürün var mıdır? Tüneklerim, salıncağımız, yemliklerimiz ve merdivenimiz ahşap, suluğumuz geniş ağızlı; gag ağızlı da var ama hem temizliği zor oluyor hem kendisi zor içiyor hem de onu sadece vitaminli / ilaçlı su verirken kullanıyorum.
Bunun dışında haftada bir de çok küçük bir parça haşlanmış yumurta veriyorum.
Sizin başka önerileriniz olursa da öğrenmek isterim. Seneye yanına eş alıp üretime başlamayı düşünüyorum eş - dost, yakın çevrem için