Albertinesimonet
Yeni Üye
Normalde anlaşılmıyor fakat ne zaman şu fotoğraftaki gibi tellere asılsa o zaman anlaşıyor. Ne olduğunu anlamadım, dokunduğumda ise dokusu yumuşak.
Kuş gün içinde neler tüketiyor? Ve tünekte yandan bir fotoğraf atar mısınız?
Anladım teşekkür ederim. Durumu iyi, ötmeyi de uçmayı da, meraklı meraklı her yeri eşelemeyi de seviyor. Halsizlik ya da bir hastalık emaresi görürsem götüreceğim mutlaka sağolun.Kuyruğu biraz düşük mü yoksa bana mı öyle geldi anlamadım.
Kitle gibi bir şeyse yani beze tarzı bir şeyleri varsa her ihtimale karşı bir veteriner görsün derim. Aksi taktirde neşesi, keyfi yerindeyse bir sorun olacağını sanmıyorum.
Şişliğin sebebi işte buymuşKuyruğu biraz düşük mü yoksa bana mı öyle geldi anlamadım.
Kitle gibi bir şeyse yani beze tarzı bir şeyleri varsa her ihtimale karşı bir veteriner görsün derim. Aksi taktirde neşesi, keyfi yerindeyse bir sorun olacağını sanmıyorum.
Fotoğrafları hatırlamıyorum ama kuyruk düşüklüğünü fark etmişim yani yumurta ihtimal dahilindeymiş aslındaŞişliğin sebebi işte buymuşiçi boş ama yine de yumurtlamasını görünce mutlu oldum anneanne olmuş gibi
sizinle de paylaşmak istedim. Akşam saatlerce yuvalığından çıkmadı, korkup baktım ve bunu gördüm. Şişkinliğe sebep buymuş
![]()