Gazete Yemeye Başladılar

By BUĞRA

Yeni Üye
Merhaba kuşlarım dişi ve erkek ikisi birden sanırım biri başlayınca ötekide ondan gördü başladı kafes zemininde ki gazeteyi yemeye başladılar.
daha önce saman kağıdından paket kağıdı koyuordum ancak temini zorlaşınca gazete kağıdına döndüm ne olursa olsun yememeleri lazım da sıpalar yiyor.
akıllı yemlik kumlu tünekler gaga taşı kuş kumu yuvalık 2 tane suluk var kafes gayet geniş neden böyle birşey yapıyorlar??

Vitamin veya mineral eksikliği yaşıyor olabilirler. Kullandığınız takviyeleri yazın.

Bio Active E-Vitasel ve Euro Gold Vogel A-Sol e,a,c,d3

Kafeslerine kemirmwlerine uygun bir dal parçası koyun. Onu kemirerek gaga bilesinler.

Tabanda ızgara tel yok mu?

Kuşlar kağıdı kemirmeye bayılırlar, en sevdiği şeylerden biri. Boyasız olduğu sürece sorun olmaz, genelde yemezler yuvarlayıp bırakırlar ve stres atmış olurlar. Yani dümdüz A4'te koysanız kemirirler. Yinede etrafı fazla kirletiyorlar diye ben kafes tabanını streç filmle kaplıyorum. Hem kafes temiz kalıyor hem pratik.

Tel ızgara alın kafes tabanına göre. Dışkılara erişemezler. Ayrıca dışkı yemek mineral eksikliğinden de olabilir. Kuşunuzun bakım beslenmesini nasıl yapıyorsunuz yazar mısınız

Kum Gagataşı Bio Active E-Vitasel ve Euro Gold Vogel A-Sol e,a,c,d3 arada maydonoz marul salatalık

kuşu aldığım petci arkadaş yuva hazırlığından dedi bende kafese biraz yaprak attım bu şekilde

Kullandığınız takviyeleri bitirmeye yakın yazın değişiriz vitaminlerinizi. Şuan ise versele laga colombine almanızı öneririm mineral desteği açısından.

Küçük bir suluğun alt hazinesini doldurup kafeste suluğa uzak bir yerde sürekli kalsın. İhtiyaç duydukça yerler..

Geri