Fotoğrafını atar mısın.Merhabalar forumdaşlarım, bugün yumurtalardan bir tanesinin yarısının karardığını gördüm. Bu yumurtayı almalı mıyım? Almalıysam nasıl almam gerekiyor? Dişi kuşum strese girer mi?
Yumurta resmini ekleyemem şuan maalesef, yarısı kararmış durumda. Bozulmuş gibi duruyor. Zaten erkek kuş dişiyi yuvada rahatsız ederken çatlattıkları yumurtalardan biri.Yumurtanın resmini ekle bence.
Eğer alıcaksan da dişi yuva da yokken al
Atmayın ! yumurtalarda böyle olabiliyor sakın atmayın fener üstüne koyup fotoğraf atın.Yumurta resmini ekleyemem şuan maalesef, yarısı kararmış durumda. Bozulmuş gibi duruyor. Zaten erkek kuş dişiyi yuvada rahatsız ederken çatlattıkları yumurtalardan biri.
O zaman bi fener ile bakın emin olmak için ne olur ne olmaz yine deYumurta resmini ekleyemem şuan maalesef, yarısı kararmış durumda. Bozulmuş gibi duruyor. Zaten erkek kuş dişiyi yuvada rahatsız ederken çatlattıkları yumurtalardan biri.
Benim dişi kuş bize çok alışkın olduğundan dolayı yuvaya baktığımızda vs. rahatsız olmuyor. Dişi yuvada yokken alıp fenerle kontrol etsem bir sıkıntı olur mu? Kendim anlarım olup olmadığını yavrunun.Atmayın ! yumurtalarda böyle olabiliyor sakın atmayın fener üstüne koyup fotoğraf atın.
Olsun siz genede atmayın ! fotoğrafını atın biz bekleriz. Çöpe felan atmayın yeter.Benim dişi kuş bize çok alışkın olduğundan dolayı yuvaya baktığımızda vs. rahatsız olmuyor. Dişi yuvada yokken alıp fenerle kontrol etsem bir sıkıntı olur mu? Kendim anlarım olup olmadığını yavrunun.
Atmam merak etmeyin, onların hepsi benim canlarım. Atmaya kıyamam ki zaten.Olsun siz genede atmayın ! fotoğrafını atın biz bekleriz. Çöpe felan atmayın yeter.
Zaten yokken bakarım. Sadece baksam bir şey olur mu diye sormak istedim.Dişi yokken alıp bakman daha iyi olur alışkın olsa da
Kararabiliyor bir evrede yumurta. Normaldir heralde.Kararan yumurtanın da yaşama ihtimali var fakat umarım geçenlerde kontrol ettiğim dolu yumurta kararan yumurta değildir...
Bir tane de Krem rengine benzer bir yumurta var. O da kararmaz umarım, rengi siyah gibi değil fakat korkuyorum biri daha kararır diye. Umarım 1 tane de olsa sağlıklı bir yavrumuz olur da ben de sevinirim.Kararabiliyor bir evrede yumurta. Normaldir heralde.
Dişi çıktığı an alın yumurtayı bence.Bir tane de Krem rengine benzer bir yumurta var. O da kararmaz umarım, rengi siyah gibi değil fakat korkuyorum biri daha kararır diye. Umarım 1 tane de olsa sağlıklı bir yavrumuz olur da ben de sevinirim.
Dişi kuş daha da çıkmaz bugün dışarı, malum saat geç oldu. Yarın sabah bakmayı planlıyorum. Evde şuanda çalışır durumda tek bir telefon olduğu için resim atamayacağım maalesef ama dolu mu değil mi yazarım buraya.Dişi çıktığı an alın yumurtayı bence.
Estağfurullah, öyle hisetmeyin.Bazen böyle basit şeyler için bile konu açınca kendimi suçlu hissediyorum, neden erkenden üretim işine girdim diye ama maalesef dişi kuşum kendini paralarcasına bağırıyordu eş istediği için. Alınca da hemen eş tutup yumurtladı zaten. Umarım bana kızmıyorsunuzdur böyle konular açtığım için, tecrübesiz olmak istemezdim...
Bence hepimiz bu yüzden buradayız.Minik canlara daha iyi bakabilmek,fikir paylaşabilmek ve sorgulamak için..Lütfen hiçbirimiz böyle hissetmeyelimBazen böyle basit şeyler için bile konu açınca kendimi suçlu hissediyorum, neden erkenden üretim işine girdim diye ama maalesef dişi kuşum kendini paralarcasına bağırıyordu eş istediği için. Alınca da hemen eş tutup yumurtladı zaten. Umarım bana kızmıyorsunuzdur böyle konular açtığım için, tecrübesiz olmak istemezdim...