MrvSrv
Yeni Üye
Merhaba, yaklaşık 4-5 aylık 2 kuşum var, mavi olan üreticiden bizzat kendim seçtiğim kuş, yeşil olan annemin petşoptan aldığı ve sonrasında annemden aldığım kuş, yeşil olan ay olarak maviden büyük olmasına ramen kuyruğu hala uzamadı, kuyruğundaki tüyler düşmedi tüye gireli 1 ay olmuştur, mavi tüye girer girmez tüm kuyruk tüylerini döküp tek bir uzun kuyruk cıkardı..
Son olarak yeşil geldiğinde kendi kakasını yiyordu, mavide buna alıştı görüp. Kafes ızgarasında tel vardı inip aralardan hepsini yiyolardı teli yükselttim fakat gün boyu dışardalar ve yaptıklarını yiyolar, nası bir çözüm bulmam lazım.
Düzenli olarak
Proyotik, tüy içib btfortmu neydi ondan ve vitamin kullanıyorum, kalamar kemiğide takılı.

Son olarak yeşil geldiğinde kendi kakasını yiyordu, mavide buna alıştı görüp. Kafes ızgarasında tel vardı inip aralardan hepsini yiyolardı teli yükselttim fakat gün boyu dışardalar ve yaptıklarını yiyolar, nası bir çözüm bulmam lazım.
Düzenli olarak
Proyotik, tüy içib btfortmu neydi ondan ve vitamin kullanıyorum, kalamar kemiğide takılı.